Műsorújság
RTL Most

Nem fogod elhinni, hogy ki lesz James Bond!

Most már hivatalos, megtalálták a legmegfelelőbb személyt a 007-es megformálására. Az eredményen pedig nem kicsit lepődtünk meg! Lássuk, ki lesz őfelsége első számú titkos ügynöke!

Két évvel a legutóbbi James Bond-film, a Spectre bukását követően, Daniel Craig megerősítette, hogy a Bond 25 címet viselő új moziban is ő fog feltűnni, mint a világ leghíresebb titkos ügynöke!

Hiába ment a huzavona, hogy vajon Idris Elba, vagy Michael Fassbender lenne-e jobb James Bond, úgy tűnik a színészeknek és az olyan lelkes és önkéntes jelentkezőknek is, mint Tom Hiddleston, még várniuk kell a nagy lehetőségre. Craig ugyanis visszatér és jövőre már valószínűleg forgatja is az új mozifilmet, amit 2019-ben terveznek bemutatni.

Ezek szerint a sztár megkapta az áhított gázsit, ugyanis a pletykák szerint Craig csupán a fizetése miatt nem volt hajlandó újból elvállalni leghíresebb szerepét. Hiszen saját bevallása szerint is imád a Bond-franchise részese lenni, és állítólag semmilyen nézeteltérése sem volt a készítőkkel. Arról nem is beszélve, hogy a legújabb Bond-filmek és Daniel Craig olyan szenvedéstörténetet adtak hozzá az ügynök sztorijához, ami bár a Spectre című filmben csúcsosodott ki, de még közel sem oldódott meg. Így pedig csak még indokoltabbá vált Craig visszatérése, hogy pontot tehessen az ügy végére.

Szóval kíváncsian várjuk, milyen lesz a Bond 25 című film Daniel Craig főszereplésével!

Forrás: screenrant.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók