CinemaKlub

Nem fogod elhinni, miről fog szólni a készülő Han Solo-film!

rtl.hurtl.hu

2017. március 24. 14:17

A Disney vezérigazgatója, Bob Iger elárult néhány fontos információt az alkotásról, ahogyan azt is elmondta, mire számíthatunk még a Star Wars házatáján!

A The Last Jedi-ről eddig nem sok dolgot tudunk, de azt biztos, hogy a decemberben elhunyt Carrie Fisher-tbiztosan láthatjuk a moziban, ahogyan az igazgató most azt is elmondta, hogy bár úgy tervezték, hogy egészen a kilencedik fejezetig szerepel majd a színésznő, a tragédia miatt ezt a tervüket megváltoztatják. Így hiába láthattuk Fisher-t digitálisan megfiatalítva a Zsivány Egyes-ben, az alkotók nem szándékoznak ugyanehhez az eszközhöz nyúlni, hogy úgy alakuljon Leia hercegnő sorsa, ahogyan azt eredetileg gondolták.

Emellett pedig azt is elárulta, hogy a Han Solo-ról szóló film hat évet fog felölelni a zsivány életéből!

Ugyanis a moziban Solo-t 18 évesen ismerhetjük meg és egészen 26 éves koráig követhetjük majd a kalandjait, melyeknek biztosan része lesz az, ahogyan találkozik Chewbaccával, valamint az is, ahogyan megtalálja a Millennium Falcon-t!

Iger vezérigazgatósága egyébként 2019-ben véget ér, amiről azt nyilatkozta a tervek attól még maradnak, sőt szeretné, ha még ez idő alatt megépülhetne a Star Wars Land, aminek köszönhetően a látogatók, maguk is beülhetnének Han Solo űrhajójába.

A galaxis leghírhedtebb zsiványának (Alden Ehrenreich) önálló filmjében pedig láthatjuk majd Donald Glover-t a fiatal Lando Calrissian-ként, Emilia Clarke-ot, akinek szerepéről egyelőre még semmit sem tudni, valamintWoody Harrelson-t is Han Solo mentoraként!

Soloékkal 2018 májusában, míg a The Last Jedicsapatával idén decemberben találkozhatunk majd!

Forrás: hollywoodreporter.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#Filmek#disney#star wars#han solo#carrie fisher#the last jedi#alden ehrenreich#woody harrelson#zsivány egyes

Címlapról ajánljuk