Műsorújság
RTL Most

Vallott a rendező: a Star Wars 8 a humorával tarol majd!

Legalábbis Rian Johnson szerint ez lesz a helyzet. A direktor mesélt egy kicsit a folytatás hangulatáról és a főszereplők várható kalandjairól. Kíváncsi vagy, milyen lesz? Összeszedtük!

Nem szeretünk elmenni a legfrissebb SW hírek és infók mellett, főleg akkor, ha tudjuk, hogy biztos forrásból érkeznek. Johnson egy interjúban mesélt a várható fejleményekről és nem egy rajongói spekulációt is megerősített. Nézzük, miből is élünk!

Organa tábornok sorsáról még nem sokat tudunk, azonban annyi már biztos, hogy a tragikus hirtelenséggel elhunyt Carrie Fisher fontos része lesz a nyolcadik résznek. A munkálatokkal már régen végeztek, így minden jelentét be tudták fejezni. Persze, a távozása így is rengeteg kérdést hagy maga után.

Ami Leia testvérét illeti: noha Luke csak egy rövid cameóval szerepelt csak Az ébredő Erőben, szinte az egész film sztorija köré épült – mindenki őt kereste. Miután a film végére megtalálták, valahogy egyértelmű volt mindenkinek, hogy a következő részben már tényleg kiemelt szerepe lesz. Ezt most a rendező is megerősítette! A nyolcadik felvonás Rey és Luke kapcsolatával foglalkozik majd.

Ezen a ponton ez egy apa-lánya mélységű kapcsolat lehet, főleg azok után, hogy Johnson kijelentette: Luke lesz az érzelmi középpontja a folytatásnak!

Azonban ne számítsunk arra, hogy egy sötét és komor világba csöppenünk: ez a Star Wars rész humoros lesz. Johnson azt szerette volna, hogy a film hangulatában az eredetieket kövesse, és úgy döntött, a „zsiványos” vonalat hozza elő a történetből, mintsem a túlzottan drámai vonalat. Hiába volt a Birodalom visszavág egy keményebb dió a sagában, a komorságot a decemberben érkező felvonásban visszafogják majd.

Emellett azt is megemlítette, hogy úgy akarta a hangsúlyt az új karakterekre helyezni, hogy a kalandjaik során ismerjük meg jobban a jellemüket – nem akart túlzottan elmerülni a múltjukban. Persze, ez nem azt jelenti, hogy ezekkel a részletekkel nem foglalkoznak majd.

„Mindannyiukról többet szerettem volna megtudni, de nem csak a háttértörténet és az infók segítségével.” – mondta a rendező.


Próbálta úgy elmélyíteni a karaktereket, hogy inkább a tetteik meséljenek a jellemükről!

És hogy mi lesz a címe? Ezt a titkot még megőrizte magának Rian Johnson!

Forrás: Collider
Kép: Disney

Legnézettebb videók