CinemaKlub

Emma Watson eredetileg másik Disney hercegnőt alakított volna!

rtl.hurtl.hu

2017. január 18. 12:00

Már csak pár hónapot kell várnunk, hogy a fiatal színésznőt Belle-ként láthassuk A szépség és a szörnyeteg mozifilmben. Nemrég pedig az is kiderült, hogy nem a könyvmoly lány az első, akinek szerepére felkérték Watson-t! Vajon ez, melyik hercegnő lehetett?

A Harry Potter-filmek gyereksztárja, saját bevallása szerint is meglepődött, hogy felajánlották neki Belle szerepét, főként azért, mert előtte nem sokkal visszautasította Hamupipőke szerepét!

„Amikor megkérdezték, lennék-e Belle, úgy éreztem, az ő karaktere és én összepasszolunk, sokkal inkább, mint Hamupipőkéjével.”- nyilatkozta a színésznő, majd hozzátette a szörnyeteg szépséges megmentője olyan példakép számára, akit szívesen testesít meg.

Watson szerint Belle kíváncsisága, nyitottsága és együttérzése inspiráló lehet mindenkinek:

„Belle-nek sikerül a saját elképzeléseihez tartania magát és senki sem tudja megrengetni abban, amiben hisz, nem érdekli a többi ember véleménye vagy megítélése.” 

Így, ha jobban belegondolunk Emma Watsonfeminista szellemű küzdelmei a nők jogaiért, valamint a különböző kezdeményezései - mint például az a könyvklub, amiben minden hónapban egy, az egyenjogúságról szóló könyvet kell elolvasni - valóban sokkal inkább passzol Belle karakteréhez, mint Hamupipőkéhez!

Kíváncsian várjuk, valóban jó választásnak bizonyul-e majd a színésznő!

A szépség és a szörnyeteg című film március 23-tól látható a magyar mozikban!

Forrás: zimbio.com
Képek: tumblr.com

 

#CinemaKlub#a szépség és a szörnyeteg#emma watson#harry potter#hamupipőke#disney

Címlapról ajánljuk