CinemaKlub

Mikor érkezhet az első Fast 8 előzetes?

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 16. 16:22

A Halálos iramban filmek körül mindig zajlik az élet, legutóbb attól pezsgett a média, hogy Dwayne Johnson beszólt a férfi kollégáinak. Most viszont tényleg a Fast 8 került a középpontba a legfrissebb részletekkel.

Igen-igen Dwayne szereti megmondani a frankót. Ez történt a múlt héten is, amikor férfi színész társainak többségét puhánynak nevezte. Oda se neki, ez a filmen már nemigen változtat és a készítők hozzáállásán sem, ami eléggé példaértékű.

Volt itt nem egy bejelentés, forgatási titkok, exkluzív betekintések a színészeknek köszönhetően, szóval tényleg minden, amit egy rajongó csak kívánhat. Sokat hangoztatják, hogy a Halálos iramban egy igazi, óriási családot teremtett meg és nemcsak a színészek és a stábtagok között, de a rajongók között is.

„Család” - írta az alábbi kép mellé Vin Diesel.

 


Pont emiatt is annyira egyértelmű mindenkinek, hogy a lehető legtöbb részletet megoszhassák a „családtagokkal”, a filmek közösségi oldala szinte izzott az állandó posztoktól és a friss infók áramlásától.

Ennek most egy ideig vége szakad, de nem kell megijedni, csak a Fast 8 forgatásának végét érte el a stáb, és ennek okán egy nagy köszönetet írtak mindenkinek. Sőt, kiadták az első közös csapatfotót is:

 


„Mindenki nevében szeretnénk köszönetet mondani, hogy velünk tartottatok ezen az utazáson, ennek az óriási projektnek a forgatása alatt… Kubában kezdtünk, eljutottunk Izlandra, New Yorkba és Atlantába. Ahogy a forgatás utolsó napjai felé közeledünk, szerettünk volna köszönetet mondani mindenkinek a több mint 100 napig tartó munkájukért, amellyel egy újabb csodás folytatást adhatunk nektek.” – írták a készítők.

És ha ennyi nem lenne elég, azt is elhintették, hogy az első hivatalos trailer decemberben érkezik majd – amit több mint valószínű, hogy a Zsivány Egyes előtt mutathatnak majd be.

Itt pedig minden Halálos iramban cikkünket megtaláljátok!

Forrás: Comingsoon
Képek: Facebook

#CinemaKlub#fast 8#halálos iramban#forgatás#trailer#előzetes

Címlapról ajánljuk