Műsorújság
RTL Most

Dwayne Johnson beszólt a Fast 8-as kollégáinak!

A színészről igazából senki sem gondolná, hogy bárkinek is nekimenne, hiszen eddigi tapasztalataink alapján egy igazi csapatjátékos. Most azonban egy kommentben sikerült kicsit túl őszintére vennie a figurát.

The Rock eléggé aktívan használja a közösségi oldalait, úgyhogy nem meglepő, ha exkluzív tartalmakat oszt meg a legújabb filmjei forgatásáról – ugyenaz elmondható Mark Ruffalóról is, aki a Thor 3-ról posztol folyamatosan. Így van most ez a Halálos iramban következő részével is – ami Fast 8 néven fut, ugyebár.

Legutóbb éppen azt ecsetelte, hogy imádja azt a részt a filmben, amiben megint szintet léptek a karakterével, hiszen most nem egy gipszet tör majd le a karjáról, hogy utána ágyúvetővel leszedjen egy helikoptert (boccs!), hanem egy börtönből fog lazán kitörni – előre várjuk, hogy mégis hogyan történik majd.

 

Pont ennek a felvételeiről dobott ki egy újabb videót az Insta-oldalára, amely állítása szerint az egyik utolsó, amit felvesznek vele. Az izgalmas rész nem is ez, hanem a komment szekció, ahol az akciósztár picit elengedte magát a kollégáival kapcsolatban:

 

therock (@therock) által közzétett videó,


„A női kollégáim mindig csodálatosak, és imádom őket, azonban a férfi stábtagok már más tészták. Vannak, akik tényleg odateszik magukat és profin dolgoznak, mások viszont egyáltalán nem. Akik nem törődnek az egésszel, túl gyávák a feladatokhoz.” – írta.

Hogy vajon kikre utalt ezzel a megjegyzésével, nem tudni. Neveket egyáltalán nem említett…

Annyi viszont tuti, hogy rengeteg szenzációs nevet sikerült már összeszedniük erre az etapra, elég, ha csak Helen Mirrent vagy Charlize Theront említjük – de akad itt még Scott Eastwood is, és Kurt Russel visszatérés is.

Addig is, van mit várni, hiszen Johnson legközelebb egy izgalmasnak tűnő mesében istenkedik majd. A Moanában adta a hangját az egyik karakternek, Mauinak!

Forrás: CinemaBlend
Képek: Instagram

Legnézettebb videók