CinemaKlub

Mi történik Logannel a Farkas harmadik részében?

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 12. 13:26

Hugh Jackman izgalmas képet osztott meg magáról a közösségi oldalán, ami új teóriákat vethet fel a színész – állítólag – utolsó Farkas-filmjéről. Kíváncsi vagy? Nézzük!

Már hónapok óta zajlik a következő felvonás forgatása, eddig azonban nem sok mindent tudhattunk a harmadik részről. Mondhatni az egyik legtitokzatosabb moziról beszélünk, hiszen sem a stáblistát, sem pedig a címet nem jelentették még be. Annyit tudni biztosan, hogy – valószínűleg a Deadpool óriási sikere miatt isR-rated besorolású lesz. Illetve azt rebesgetik még, hogy a film az „Old Man Logan” képregényen alapszik majd, és úgy tűnik, ezt támasztja alá a sztár legutóbbi posztja is.

Noha, úgy tűnik, hogy nem a forgatáson készült a kép, erős a gyanú, hogy egy megöregedett Farkast láthatunk, hiszen a jellegzetes szakáll ott díszeleg a fején. Emellett pedig a legfeltűnőbb, hogy Jackmant nemcsak elmaszkírozták, hogy öregebbnek tűnjön, de jócskán le is fogyott.

A képregény szerint – ha tényleg azt a cselekményt követik –, Logan elveszíti az öngyógyító képességét, és lassan elkezd megöregedni. Simán lehet, hogy a fotó emiatt olyan, amilyen!

 


A korábban New Orleans-ban zajló forgatásról persze a paparazziknak sikerült lőniük pár képet, ahol Jackman egy fiatal lánnyal volt látható. Sokak szerint az ismeretlen szereplő lehet majd X-23, aki később Logan helyébe léphet. Nem lenne meglepő ez a húzás, hiszen az X-Men: Apokalipszis legvégén már megpendítették ezt a vonalat, amikor Logan vérével mismásoltak picit.

Sőt, állítólag a film alcíme is az lesz, hogy Weapon X – amit eddig persze nem erősítettek meg –, de ha bejön, akkor egyre inkább borítékolhatjuk a sztorit.

A premier elvileg 2017 márciusa lesz, és olyan nevek köszönnek be újra, mint például Patrick Stewart.

Forrás: Movieweb
Képek: Tumblr

#CinemaKlub#hugh jackman#farkas#logan#képregény

Címlapról ajánljuk