Műsorújság
RTL Most

Megvan, ki válthatja Hugh Jackman Farkasát!

Bryan Singer rendező legújabb X-Men filmje még csak most kerül a mozikba, de ő máris a következőt tervezi! Az X-Force-ban pedig úgy fest, másfajta Farkast láthatunk majd!

A rendező megerősítette, hogy miután Hugh Jackman visszavonul, ő azt javasolta, hogy Logan női alteregójával kellene betölteni az űrt, X-23-mal!

Valljuk be, jó húzás lenne ez az X-filmeket tekintve, hiszen már a Star Wars és a DC-filmek esetében is kezdik előtérbe helyezni a női karaktereket!

X-23-at, az X-fegyver program kísérletezte ki és a nevében szereplő szám is mutatja, hogy hányadik projekt volt. Ahogyan Farkasnak, neki is emberfeletti ereje van, amellett, hogy remek reflexekkel rendelkezik és képes az öngyógyításra is! Az eredeti történet szerint a Rozsomák halála után lép a helyébe.

A munkálatok még csak a tervezés fázisában vannak, ugyanis Singer a 20,000 Leagues Under the Sea című polgárháborús filmjére fókuszál, ami Jules Verne egyik regényén alapszik, amiben olyan szereplők tűnnek fel, mint például Némó kapitány!

Arról nem is beszélve, hogy az X-Men: Apokalipszis rendezője úgy véli, a jövőben megtörténhet, hogy az X-Men-ek, az X-Force-ok, és az Új Mutánsok is egy filmben szerepeljenek, sőt ide sorolta még Deadpool-t is. Szerinte ez hasonlóan működhetne, mint a Fox sötétebb bosszúállói!


„Ennek tényleg működnie kell! Akármikor, ha össze akarod szedni az összes karaktert és kitűzni egy kezdő időpontot, az nagyon sokba fog kerülni, pedig nagyszerű lenne! Nagyon sok odafigyelést venne igénybe a részemről. Ezek a dolgok könnyen túl nőhetnek az emberen, ha egy karakter nem tartozik a történethez, ne használd, ha valami nem működik, azért én mindig megkapom a magamét! Nem olyan vagyok, aki összetereli a szereplőket és reméli, hogy működni fog!” – nyilatkozta Singer.

A rendező talán egy kissé előre szaladt, de nekünk hálaistennek nem kell. Elég, ha megnézzük az X-Men: Apokalipszist és élvezzük!

Forrás: Varietylatino.com
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók