Műsorújság
RTL Most

Már biztosan készül az új Farkas-film!

Most már biztosan tudjuk, hogy elkészül a Farkas 3, ahogyan azt is, hogy Hugh Jackman valószínűleg utoljára ereszti ki karmait. Viszont most megnézhetitek, hogyan is néz ki a színész a forgatások alatt és, hogy régi barátunk X Professzor is visszatér a vászonra! Valamint megtudhatjátok merre is tart Rozsomák története!

A két nagyágyú mellett a stábban található még Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant, Eriq La Salle, Elise Neal és Elizabeth Rodriguez is.

Nem csoda a sok ismert név, hiszen állítólag a filmbeli elsődleges ellenfél nem más, mint Farkasunk „kedvenc” csoportja az X Fegyver. Az ő céljuk az, hogy elfogják Rozsomákot, illetve az ő fiatal klónját, X-23-at, akit reményeink szerint szintén látni fogunk a film során!

Ha pedig hihetünk az X-Men: Apokalipszis végén található jelenetnek, az X-ek régi ellensége, Mr. Sinister is feltűnhet majd a moziban!

A készítők még nem erősítették meg ezeket a híreszteléseket, ahogyan azt sem, hogy mi lesz a címe a készülő alkotásnak, melyben Hugh Jackman kilencedszerre, és ahogyan már említettük, valószínűleg utoljára alakítja Logant. A filmet James Mangold rendezi ismét, a forgatókönyvet David James Kelly írja, valamint a producer Simon Kinberg korábban azt nyilatkozta, a harmadik rész R-rated besorolást kap, ahogyan az a Deadpool esetében is történt.

A Farkas 3, melyet csak 17 éven felüliek tekinthetnek majd meg, jövő tavasszal kerül bemutatásra!

Ti várjátok már?

Addig is, ha érdekelnek a forgatáson készült képek, Sir Patrick Stewart-ról és Hugh Jackman-ről itt megtaláljátok.

Forrás: comingsoon.net.com
Képek:Tumblr.com
 

Legnézettebb videók