CinemaKlub

Lessünk be A galaxis őrzői 2 kulisszái mögé Chris Prattel!

rtl.hurtl.hu

2016. március 29. 21:00

Ez az ember egy kincs. Mi elfogultak vagyunk és imádjuk. Cukiskodott ő már korábban is, amikor Chris Evansszel gyerekeket látogattak meg egy kórházban, most pedig egy szerencsés rajongó a másodpilótája lehet.

Egy ideje már megkezdődött A galaxis őrzői második részének forgatása, és köszönhetően a rendezőnek, James Gunnak és a szereplőknek, minden fontosabb történésről értesülhetünk és a munkába is be-bepillanthatunk.

Most azonban egy igazi őrült – a szó legnemesebb értelmében – vezetett minket körbe a forgatáson, természetesen mindezt a jótékonyság érdekében. A szerencsés adakozók között ugyanis lesz egy kiválasztott, aki felemelkedhet a hősök világába és egy napra ellátogathat Chris Prattékhez, dumcsizhatnak, tolhatnak együtt egy hambit és emellett még egy csomó ajándékcuccal is megdobják. Rajongók sorakozzatok!
 

Persze, nem csak Pratték voltak ilyen nagylelkűek az utóbbi időben, hiszen a Batman Superman ellen – ami az egyik legrosszabb szuperhősfilm szerintünk – két főszereplője, Ben Affleck és Henry Cavill is cukorkodtak egy sort.

Na, de a lényeg még mindig A galaxis őrzői kettőnél van, amit nem győzünk kivárni: 2017 májusára kapjuk a következő részt ugyanis!
 

Néhány infót azért már tudunk: egyrészt várható egy Sylvester Stallone cameó – ez az egyetlen józan tippünk, hogy miért lehetett ott ő is a helyszínen.

Illetve sejtések szerint a hivatalosan is leszerződött Kurt Russel játssza majd a mi Star-Lordunk édesapját. És érdemes követni a színészeket és a rendezőt is a közösségi oldalaikon, hiszen folyamatosan adagolják a képeket a kulisszák mögül.
 


De akkor ne húzzuk tovább az időt, nézzük miért is a világ legnagyobb jófeje Mr. Pratt:
 

#CinemaKlub#chris pratt#a galaxis őrzői 2#james gunn#zoe saldana#guardians of the galaxy#forgatás#kulissza

Címlapról ajánljuk