Műsorújság
RTL Most

Sylvester Stallone A galaxis őrzői 2-höz írt alá?

Úgy fest, a 69 éves Stallonét, A galaxis őrzői film folytatásában láthatjuk viszont! A kérdés már csak az, kit alakíthat a színész, ha egyáltalán valóban szerepel a filmben.
 
A nemrég Oscar-díjra jelölt Sylvester Stallone körül, nemcsak az előbbi miatt nagy a felhajtás, állítólag látták, ahogyan elhagyja ugyanazt az atlantai hotelt, melyben A galaxis őrzői stábja megszállt a forgatások idejére, sőt nem sokkal azután történt ez, hogy Chris Pratt elhagyta a szállodát.

Vegyük végig, kit játszhatna Rocky a filmben:

A latolgatások között szerepel annak az esélye, hogy ő fogja alakítani Star-Lord apját, bár más pletykák szerint erre a szerepre, a szintén nagy öreg Kurt Russelt választották.

Egy későbbi füles arról számolt be, hogy Stallone 1995-ös képregény filmjének a Dredd bíróhoz hasonló kosztümöt láttak a forgatáson. Mivel az említett karakter nem a Marvel univerzumhoz tartozik, valószínűleg csupán egy a Dredd-re reflektáló karikatúráról van szó. Éppen ezért a rajongók arra következtettek, hogy Nova Corps a galaxis egyik rendfenntartójának jelmezét ölti magára a színész.További találgatásként még felmerült egy bizonyos Kree nevű fejvadász neve is, akinek bőrében szintén szívesen látnák Stallonét. Nagy eséllyel azonban, mindnyájunk bánatára csupán egy rövid kis poénos szerepe lesz a sztárnak, akárcsak Daniel Craignek az új Star Wars-ban. (Rohamosztagosként ő felügyelte a székhez kötött Rey-t.)

Addig is amíg nem tudunk biztosat, Stallone szerepéről A galaxis őrzői 2-ben, nem kell aggódnunk, hisz régi kedvenceink, mint Chris Pratt (Star-Lord), Dave Bautista (Drax) és Zoe Saldana (Gamora) biztosan visszatérnek.
A színésznő közösségi oldalán is közzétett egy képet „Készen álltok még egyre?” címmel, a képen pedig éppen Gamorává maszkírozását láthatjuk. Mellettük persze hallhatjuk Vin Diesel (Groot) és Bradley Cooper (Rocket Racoon) hangján is, megszólalni kedvenc karaktereinket.

A folytatást, A galaxis őrzői 2-t, 2017 májusára várhatjuk a moziba, rendezője pedig ugyanaz a James Gunn lesz, aki az első részt is jegyzi.

Képek: Instagram
Forrás: Comingsoon, Deadline, Daileynews

Legnézettebb videók