Műsorújság
RTL Most

Henry Cavill nemcsak szuper szexi, hanem legalább olyan édes is!

Biztosan mindenki tudni szeretné végre, hogy ki nyer: Superman vagy Batman. Nos, az Acélembert játszó Henry Cavill is kíváncsi volt, kire tippelnek a rajongók. A legőszintébb fanokat, a gyerekeket kérdezte erről.
Cavill elsőnek azt kérte, írjanak le egy szuperhőst. A gyerekek az alábbi tulajdonságok felsorolásával kezdték: a karaktereken nem fog a golyó, szupergyorsak, erősek, és lézer szemük van.

Ezután megkérdezte, melyik hős a jobb? Ahogyan a színész, mi is arra következtettünk, hogy a felsorolt sajátosságok után tutira Supermant fogják mondani. A kislányok azonban fejüket rázva, Batman nevét mondták és a három megkérdezett kisfiú közül kettő szintén. Hiána osztogatott jutalompacsikat, ez sem hatotta meg a Batman-pártolókat. Majd váratlanul a harmadik kissrác meglepő válasszal rukkolt elő:
 

„Én a gonosztevőket szeretem.”- mondta


Ezek után Superman próbálta meggyőzni a kislányokat, hogy miért is lenne jobb ő, mint Batman, de a sárm úgy néz ki még nem fog az ilyen fiatal női szíveken.
 
„Azt hiszem, össze vagytok zavarodva! A denevérember csak akkor tud repülni, ha leesik, persze vannak szárnyszerűségei, de nem tud felszállni velük, csak lezuhanni. Acélember mindkettőt tudja, sőt szuper ereje is van, Batmannek az sincs!”- mondta a színész.

Kép:Tumblr

Ha Henry Cavill meggyőző nem is, jó harcos még lehet. A gonosztevőket pártoló kissrác ugyanis több bunyós tanáccsal is ellátta emberünket. A trükkökkel a zsebében pedig máris újabb kérdésekkel bombázta a kicsiket, mint például: milyen szupererőt választanának maguknak? Illetve hogy, ha lehetőségük lenne, inkább Supermannel repülnének egyet, vagy pedig mennének egy kört Batmannel az autójában? A válasz a fiúk részéről három pacsit is megért, ugyanis mindhárman a kékharisnyást mondták, a lányok viszont Gotham őrzőjének járgányában utaznának szívesebben. 

Előbbiek válaszát nem is értjük, hiszen minden gyerek álma a Batmobil vagy mégsem?

A brit szépfiú azonban már meg sem lepődött,ezen a ponton, úgy tűnik beletörődött, hogy a női szíveket örökre a barlangjában rejtőző hős ejtette rabul.

Kép:Tumblr

Ezek szerint a srácok inkább Supermant, a csajok pedig inkább a denevérembert kedvelik? A lurkók valamit tudhatnak, hiszen a legutóbbi spotból, mi is láthattuk, hogy bizony a Kriptonitról érkező szuperember ereje nem feltétlenül elég ahhoz, hogy legyőzze a sőtét ruhás hőst.

A videó végén egyébként kiderül, hogy a kérdezz-felelek valójában egy felhívás kapcsán került megrendezésre. A Batman v Superman készítői ugyanis lehetőséget adnak néhány szerencsés rajongónak, hogy résztvehessenek a világpremieren.
 

A kérdés tehát, hogy Superman vagy Batman még nem dőlt el, de már nem kell sokáig várnunk a megoldásra.

Egyébként mi már tudjuk, kit választanánk! És ti?

Forrás:Omare

Legnézettebb videók