Műsorújság
RTL Most

Most már mindent tudunk az új Batmobilról: köszi Ben Affleck!

Legutóbb Henry Cavill cukiskodott egy sort egy rakás gyerekkel, és megpróbálta rávenni őket, hogy Superman legyen a kedvenc hősük. Most Ben Affleck trollkodott egy kicsit: elbújt a Batmobilban és a gyanútlan nézelődőket próbálta meg sokkolni. Sikerrel.
Mindennapos, hogy a Warner Brothers stúdiójában körbevezetik a gyanútlan érdeklődőket, az viszont már kevésbé, hogy a sétakörút közben az egyik sarkon befordul a legújabb Batmobil, amit nem mellesleg maga Ben Affleck vezet. És ezt még meg is fejelte a színész, és a szerencséseket elvitte egy körre. Picit leszakadt az álla az embereknek, nem is csodáljuk.

Persze, ez „csak” a befejezés volt, előtte még a gyanútlan rajongókra hozta rá a frászt, akik a Batmobil mellett álldogálva nem tudták választani a két szuperhős közül. Amikor azonban valaki véletlenül Supermant emlegette, Affleck kipattant a kocsiból…

Igaz, akadtak olyanok is, akik sokkhatás után inkább kétkedve figyelték, hogy ez vajon tényleg az Oscar-díjas pacák-e vagy csak egy nagyon jó hasonmás?

Mindez pedig egy kampány keretén belül született meg, amellyel a szerencsés rajongók frankó dolgokat nyerhetnek, miközben másokon segítenek.
 

A Batman v Superman nem mellesleg március 24-én érkezik a mozikba!

Forrás: The Hollywood Reporter
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók