Műsorújság
RTL Most

Mit tudunk eddig A galaxis őrzői második részéről?

Kedd este már megkezdtük az örömködést, amikor Chris Pratt egy fotón jelentette be, hogy újra Star-Lord vörös bőrdzsekijébe bújt, ennek nyomán összeszedtünk minden infót, amit eddig tudni lehet a filmről.
Kép: Guardians of The Galaxy Facebook

A folytatás forgatása jövő hónapra van betervezve, a színészek azonban már megkezdték a próbákat Atlantában, rendezőjükkel, James Gunnal karöltve. Pratt pedig túlpörgött az extázistól és amellett, hogy kiposztolt egy képet a második válogatás kaziról, írt is egy picit a soron következő Marvel kalandról:
 

„… a lényeg, hogy A galaxis őrzői 2 lesz a valaha készült leglátványosabb film… és ez nem túlzás!”


És most csak egy részletet ragadtunk ki a végtelen hosszúságú áradozásából. Mi pedig hiszünk neki. Mert hinni akarunk, és az első részt is imádtuk. Szóval erről ennyit.

Kép: Chris Pratt Instagram

James Gunn pedig már azt is bejelentette, hogy a film főszereplői, köztük Star-Lord apja és a főgonosz is megvannak már. Keringtek pletykák, hogy Kurt Russellel is tárgyaltak a készítők – ezt a színész is elismerte –, azonban még mindig fennáll a kérdés: elfogadta-e a szerepet, és ha igen, kinek a bőrébe bújik? Mi szolidan a rejtélyes apa szerepére tippelnénk, de ki tudja.

Korábban arról is volt szó, hogy Gunnék Matthew McConaughey-t akarták a főgonosz szerepére, de a színész nemet mondott a felkérésre.


Óh, és a rendező közösségi oldalairól se feledkezzünk meg, aki már korábban megkezdte a posztolgatást a próbákról, ahol Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker és testvére, Sean Gunn vettek részt, természetesen a túlpörgött Prattel együtt.


Képek: James Gunn Facebook/Instagram

Bradley Cooper és Vin Diesel hiánya miatt pedig nem kell megijedni, Gunn mindenkit megnyugtatott, hogy a dinamit duó is benne lesz a buliban, de ők csak később csatlakoznak a csapathoz. Illetve, fun fact: Cooper a forgatásokon nemigen vett részt már az első részben sem, hiszen ő csak a hangját adta Rocketnek, a forgatáson pedig Sean Gunn ugrabugrált a mutáns mosómedve helyett.

Sőt, Bradley olyannyira része a lesz a projektnek, hogy már ő is megkapta a friss forgatókönyvet és egy interjú során mindenkire a frászt hozta, amikor majdnem elspoilerezte, hogy ki lesz a főgonosz a második részben. Persze, Gunn próbálta menteni a menthetőt a Twitter bejegyzéseiben:

„Bradley már megkapta a forgatókönyvet, de biztosítok mindenkit, hogy még nem olvasta el, így nem tudhatja, hogy ki lesz a nagy ellenség.”

Kép: James Gunn Facebook
 
Lényeg a lényeg, az önironikus, kicsit sem tipikus szuperhős alakulat újra összeállt, nekünk már csak várni kell, hogy minél hamarabb elkészüljenek a filmmel!

Addig is, nosztalgiázzunk egy kicsit, hogy miért is várjuk ennyire:
 
 

Legnézettebb videók