Celebklub

Hoppá! Újabb sztárbaba a láthatáron?

rtl.hurtl.hu

2017. november 21. 14:46

Margot Robbie jelenleg élete legfontosabb szerepére készül, ami nem más mint az anyaság, hiszen az a hír járja, hogy már 3 hónapos terhes!

A hollywoodi üdvöske még tavaly decemberben mondta ki a boldogító igent, és azóta is együtt él férjével, akivel még a Française című film forgatásán ismerkedett meg. A barátok állítása szerint hatalmas a boldogság közöttük, és nem is látták még Margot-t ennyire szerelmesnek. Nem csoda hát, hogy a 26 éves színésznő az esküvő után már egy kisbabát is szeretne. Sőt, egy külföldi magazin szerint a férjével egyezséget is kötöttek, hogy a lakodalom után nem is várnak sokat a gyerekvállalással.

Tehát a legfrissebb pletykák szerint Margot Robbie élete hamarosan fenekestül felfordul, és rövidesen érkezik is a kis poronty. Ha valóban igazak a híresztelések, és a színésznő most a harmadik hónapban jár, májusban meg is jön a gólya!

Emlékeztek még az American Movie Awards díjátadóra? Ha jobban visszaemlékeztek Robbie ruhájára, könnyen lehet, hogy az az estélyi nem véletlenül volt annyira bő…

 


Viszont felmerül a kérdés: mi lesz így Margot karrierjével? A színésznő mindig is a nagy hollywoodi áttörésre vágyott, amit meg is hozott neki a 2013-as Wall Street farkasa, és utána bizony már nem is volt megállás! A Tarzan legendájában Jane bőrébe bújt, az Öngyilkos osztag pedig szintén hatalmas lehetőség volt számára. Ráadásul azt rebesgetik, hogy jövőre szép eséllyel indulhat az Oscarért az I, Tonya című filmben nyújtott alakításáért!

Sajnos a színésznő még nem erősítette meg a pletykát, úgyhogy várjunk arra, hogy Robbie saját maga jelentse be az örömhírt!  

#Celebklub#RTL Klub#rtl#margot robbie#hollywood#oscar#esküvő#babavárás#baba#szülés

Címlapról ajánljuk