Műsorújság
RTL Most

Még több cameó várható az Öngyilkos osztagban!

Azt már az eddigi előzetesekből megtudhattuk, hogy Ben Affleck Batmanje beugrik egy rövid kis látogatásra az anti-hősök közé, most azonban egy újabb névről is kiderült, hogy megjelenik a filmben.

A jövő héten debütáló képregényfilm miatt már jó ideje tobzódhatunk, hiszen a készítők mindent megtettek azért, hogy még a csapból is ők folyjanak. A trailerek alapján persze mindenki felpörgött, hiszen egyelőre úgy tűnik, hogy lazítanak a DC-re jellemző sötét hangulaton. Persze, felmerült a gyanú, hogy a promó videókban felhasználták az összes humoros részletet, és amúgy a teljes mozi ugyanolyan komor lesz, mint ahogy ezt eddig megszokhattuk a stúdiótól.

Hogy ebből mi lesz igaz, pár nap múlva kiderül!

Az viszont már biztos, hogy Batman mellett egy másik fontos Justice League karakter is megjelenik majd Margot Robbieék mellett: ő pedig nem más, mint Ezra Miller, vagyis Flash!


A David Ayer filmhez csak az utolsó pillanatban passzintották be Miller jelenetét, valószínűleg fontosnak tartották, hogy minél több moziban felvezessék a szereplőt. A Batman Superman ellen-ben is feltűnt pár másodperc erejéig.

Legutóbb a Comic-Conon ismerkedhettünk meg egy kicsit jobban a világ leggyorsabb emberével, hiszen Zack Snyderék egy exkluzív összeállítással érkeztek, amiben bepillanthattunk a jelenleg is forgó Justice League-be. Ennek alapján úgy tűnt, hogy pont Flash lehet az, aki egy kis színt és életet vihet majd a nagyágyú hősök közé.

Persze, nem csak cameó szerepei és össznépi megjelenései lesznek, hiszen már tervben az önálló filmje is.

Hogy mi történt a Comic-Conon a DC háza táján, itt megleshetitek! Sőt, rengeteg Suicide Squad tartalommal készültünk már nektek korábban is, ki ne hagyjátok őket!

Forrás: EW
Képek: InterCom

Legnézettebb videók