Bulvár

Nincs szerencséje Britney Spears-nek a szerelemben, vajon rosszul választ vagy ő maga rontja el a kapcsolatait?

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 24. 14:05

Nincs szerencséje a szerelemben Britney Spearsnek. Harmadik férje is feladta a küzdelmet a házasságukért, vajon mi lehet ennek az oka?

Amikor még Britney Justin Timberlake oldalán az első számú popikonnak számított, mindenki azt hitte, a Mickey Mouse Clubban megismert Justin mellett állapodik meg és együtt nevelgetik szebbnél szebb gyerekeiket. Ők ketten viszont sosem jutottak el a házasságig. A Bors gyűjtötte össze, hogyan alakult eddig Britney Spears kudarcra ítélt szerelmi élete.

Első esküvője Jason Alexanderrel volt 2004-ben egy rögtönzött Las Vegas-i ceremónián, a házasságot azonban 55 óra múlva már érvénytelenítették is. Később hozzáment a táncosához, Kevin Federline-hoz ugyanebben az évben, lett két gyerekük, de 2006-ban már el is váltak. A ma már kamasz fiúkat Federline neveli és egyre kevésbé tartják a kapcsolatot az anyjukkal, mert szégyellik a meztelen fotóit és a táncos videóit. 

Sam Ashgarival a Slumber Party című dalhoz készült videoklip forgatáson találkoztak 2016-ban, az esküvőjük 2022-ben volt. Ashgari 12 évvel fiatalabb Spearsnél és közeli ismerősök szerint sokáig szenvedett attól, hogy hiába oldották fel a gyámságot, Britney mentális állapota továbbra is instabil.  


Ezt az is jól bizonyítja, hogy pár napja Instagramra posztolta, hogy eltöltött egy éjszakát több férfi társaságában, videót töltött fel arról, ahogy egyikük a lábát nyalogatja és állítása szerint egész éjjel játszottak. 

Már a válás előtt is voltak kifogásolható tettei Britney-nek, állítólag több alkalmazottját is megkérte, hogy fotózzák le meztelenül és Sam Ashgari úgy véli, az énekesnő meg is csalta őt. Hogy sikerül-e békésen elválni, az hamarosan kiderül, de az biztos, hogy a barátok és közeli családtagok aggódnak Britney-ért, akinek egyre ijesztőbb a mentális állapota.

Fotó: Getty Images

#Bulvár#britney spears#válás#Kevin Federline#sam ashgari#justin timberlake

Címlapról ajánljuk