Bulvár

Curtis és barátnője újra együtt és boldogan – fotó is tanúsítja

rtl.hurtl.hu

2022. július 31. 11:51

A kosárlabdázó Barnai Judit is megerősítette, hogy újra egy párt alkotnak a Majkával szakító Curtisszel.

Bár Curtis és Majka megromlott viszonyától újra hangos a sajtó, a magánéletben úgy tűnik, kiteljesedett Curtis élete – írta a Blikk a rapper Instagram-posztja alapján.

Már korábban felröppent a hír, hogy korábbi barátnője, ismét része Curtis életének, és ez a friss poszt, ami az Újpest FC stadionjában készült, ráerősít erre az információra. 

Sőt a barátnő, a kosárlabdázó Barnai Judit a saját Instagramján meg is erősítette a hírt. Azt írta, küzdenek, kitartanak egymás mellett, még van dolguk egymással. 

Curtis a napokban nyilvánosság elé állt, hogy elmagyarázza, miért fordított hátat Majkának, miért nem vett részt közös villányi koncertjükön sem. Azt mondta, három éve nem kábítószerezik, és elege lett abból, hogy örök második ember volt Majka mögött. Majka a közösségi oldalán válaszolt, és egyebek mellett azt írta, szétválásukkal kapcsolatban vannak még olyan részletek, amik nem láttak napvilágot, és ő nem is szeretné ezeket kiteregetni. Stábjuk egy névtelenséget kérő tagja szerint pedig Majka hátbaszúrásként élhette meg Curtis eljárását.

#Bulvár#curtis#barátnő#párkapcsolat#újpest#focimeccs#majka

Címlapról ajánljuk