Bulvár

„Nagyon keményen bántam magammal” – a Bridgerton mentette meg Simone Ashley életét

rtl.hurtl.hu

2022. április 20. 19:08

A nagy népszerűségnek örvendő Bridgerton című sorozatban Kate Sharmát alakító színésznő egy szakítás miatt került a padlóra.

Az utóbbi hetekben rivaldafénybe kerülő Simone Ashley rendkívül nehéz időszakon van túl. A színésznő a Bridgerton család életéről szóló sorozatnak köszönheti, hogy visszatalált önmagához, és saját bevallása szerint azóta erősebb, mint valaha.

A 27 éves Simone pár éve szakított a barátjával, ami miatt 2019 és 2020 között mélypontra került. Miközben a színésznő Kate Sharma karakterével világhírnévre tett szert, megtanulta azt is, hogyan szeresse önmagát.

„Nem vigyáztam magamra eléggé, és nagyon keményen bántam magammal. Elmenekültem a problémáim elől. Halogattam, hogy szembenézzek az érzéseimmel, és falat húztam fel magam köré ahelyett, hogy elfogadtam volna a változást.

Mindig is rettenthetetlen és bátor voltam, de ez a szakítás igazán eltalált. Nem dolgoztam magamon, és egyáltalán nem szerettem magamat.

A Bridgerton segített változtatni ezen. Úgy voltam vele, hogy ha magamért nem is, a munka miatt meg kell tennem. Nem akartam, hogy bármi is megakadályozzon abban, hogy elérjem az álmaimat, és jó legyek a munkámban” – mesélte a színésznő.

Ashley számára sokat segített az is, hogy edzeni kezdett, egészségesen étkezik, és sok folyadékot fogyaszt. Mindemellett végre elegendő időt szán a gondolataira és az érzéseire is. A színésznő büszke rá, hogy most már odafigyel magára, és képes kikapcsolni, amikor nem dolgozik. Sokat jár túrázni a barátaival, és végre igazán élvezi az életet.

Íme 5 dolog, amit eddig még garantáltan nem tudtál Jonathan Baileyről, a Bridgerton család Anthonyjáról

Forrás: Daily Mail

Nyitókép: Jeff Spicer / Getty Images

#Bulvár#simone ashley#bridgerton#kate sharma#mélypont#szakítás

Címlapról ajánljuk