Survivor

Joe ultimátumot adott a Survivor versenyzőinek, Pusztai Zsombort kiosztották saját szövetségesei a vitái miatt

rtl.hurtl.hu

2023. november 13. 21:50

A Survivor versenyzőinek egy akadálypályát kellett teljesíteniük, hogy megszerezzék a védettségi nyakláncot. A győztes végül két szövetséges játékos közül került ki. Eközben a közelgő Törzsi Tanács előtt Korábián Tamás és Martin Anett szembesítették Pusztai Zsombort az állandó vitái következményeivel. 

Joe ultimátumot adott a játékosoknak: ha 5 perc alatt nem végeznek, kiesnek


A védettségi nyaklánc megszerzéséhez a Survivor túlélőinek egy akadálypályán kellett átküzdeniük magukat. Minden egyes szakasz után eggyel kevesebb játékos maradt versenyben. A terep egyre nehezebb kihívásokat állított a túlélők elé. Az egyik feladat például annyira nem ment Pusztai Zsombornak és Kiss Vikinek, hogy Joe szigorított a játék feltételein: ha nem végeztek időben, akkor mindkét versenyzőnek véget ért a játék.

Két szövetségesnek kellett egymás ellen küzdenie a védettségi nyakláncért


Az akadálypályát leggyorsabban teljesítő Martin Anettnek és Pusztai Zsombornak újra végig kellett mennie az összes szakaszon ahhoz, hogy megszerezzék a védettséget jelentő nyakláncot. A játékosok a köztük lévő szövetséggel nem törődve próbálták lekörözni egymást.

„Mit csináljak? Térdeljek le eléd?” – Simi és Zsombor között újabb vita robbant ki  


Miután Pusztai Zsombor megszerezte a védettségi nyakláncot, a fiú szóvá tette, hogy Simon Attila nem gratulált neki a teljesítményéért. Zsombor beszólása betalált: sikerült Simit kihoznia a sodrából, aki mindenki előtt vitába szállt fiatal csapattársával.

„Én jöttem ki sz*rul ebből, mert te megint egoista voltál” – Tomi és Anett szembeszálltak Zsomborral


Korábián Tamás és Martin Anett szerint Pusztai Zsombor feleslegesen generál feszültséget a törzsben, amit már ők sem tudnak csendben eltűrni. A Védettségi játék után mindketten megmondták a véleményüket Zsombornak, aki nem értett egyet csapattársai kritikájával.

„Ez egyszerűen nem megy le a torkomon” – Viki döntésképtelen helyzetbe került a Survivorben


Kiss Viki és Korábián Tamás között a törzsek egyesülése óta alakult ki szövetség, ami most úgy látszik, veszélybe került. Viki a Védettségi játék után félrehívta Tomit és megosztotta vele a kiszavazással kapcsolatos kételyeit.

#Survivor#Videó#rtl#összefoglaló#31. rész#védettségi játék#védettségi nyaklánc#védettségi amulett#pusztai zsombor#martin anett#simon attila#korábián tamás#vita

Címlapról ajánljuk