Survivor

Az egyik játékost hátba szúrták a Survivor Törzsi Tanácsán, amin egy meglepés vendég is feltűnt

rtl.hurtl.hu

2023. november 6. 21:50

Simon Attila négyes szövetsége gyengülni látszik, Pusztai Zsombor ezt kihasználva azonnal megpróbálta Simi ellen fordítani Kiss Vikit és Albert Erika Zerát. Eközben a Holtak Szigetéről egy játékos lehetőséget kapott, hogy befolyásolhassa a Törzsi Tanács végkimenetelét.

„Szerintem mi csak kellékek vagyunk az ő játékában” – Simi ellen fordultak a szövetségesei


Miután Simon Attila kiejtette Martin Anettet, a lány legnagyobb szövetségese, Pusztai Zsombor azonnal bosszúhadjáratba kezdett. Zsombor megpróbálta Simi ellen fordítani a legközelebbi társait, Kiss Vikit és Albert Erika Zerát, akik nyitottan fogadták a meglátásait.

„A szívemre hallgattam” – Janinak döntenie kellett, melyik lánnyal osztozik a zsákmányon


Kiss Janinak el kellett döntenie, hogy Martin Anettel vagy Wendy Perezzel osztja meg a Holtak Szigetén szerzett friss halat. Jani végül a szívére hallgatott, de azért azt is bevallotta, hogy a taktika is szerepet játszott a választásában.  

„Ne üvöltsél!” – parázs vita robbant ki Vivi és Zsombor között


Pusztai Zsombornak úgy tűnik, sikerült meggyőznie a törzs nagy részét, hogy legközelebb Simon Attilát küldjék a Holtak Szigetére. Ezt Makra Vivi nem hagyta szó nélkül, ugyanis a lánynak más tervei voltak, a beszélgetésből pillanatok alatt hatalmas veszekedés lett.

Visszatérhetett egy játékos a Holtak Szigetéről a Törzsi Tanácsra


A Holtak Szigetén élő versenyzők lehetőséget kaptak, hogy megkavarják egy kicsit a Sama-Sama dinamikáját, ugyanis egy valaki közülük visszatérhetett közéjük. Ahhoz, hogy Kiss Jani, Martin Anett és Wendy Perez közül valamelyikük csatlakozhasson a Törzsi Tanácshoz, egy játékon kellett összecsapniuk, amihez jó egyensúlyérzékre és kitartásra volt szükségük.

„Pont úgy beszéltem veled, ahogy egy kétszínű, hazug emberrel kell” – Zsombor és Vivi egymásnak feszültek a Törzsi Tanácson


Makra Vivi és Pusztai Zsombor vitája a Törzsi Tanácson is folytatódott. Zsombor mindenki előtt hazug, kétszínű embernek nevezte a lányt. Vivi ezt nem hagyta szó nélkül.

„Remélem, megküzdhetünk a Holtak Szigetén!” – a visszatérő játékos elárulta, kire szavazott


Martin Anett volt az a versenyző, aki csatlakozhatott a Sama-Sama Törzsi Tanácsához. A lány szavazata nem lepett meg senkit, az első adandó alkalommal revansot vett az őt kiejtő játékoson.

#Survivor#Videó#rtl#összefoglaló#26. rész#sama-sama#pusztai zsombor#simon attila#martin anett#kiss jános#wendy perez#hal#törzsi tanács#visszatérés#bosszú#kiszavazás

Címlapról ajánljuk