Survivor

A Survivor egyik túlélője feláldozta magát, a top 6 versenyzői pedig újra belenézhettek a tükörbe

rtl.hurtl.hu

2023. november 10. 21:55

A Survivor egyik versenyzője feláldozta magát, hogy játékban tartsa szövetségesét. Eközben a versenyben maradt túlélőknek sokkoló élményben volt részük: majdnem egy hónap éhezés után újra tükörbe nézhettek.

„A javadra szívesen elengedem ezt a játékot” – Vivi nagylelkű ajánlata még Simit is meghatotta


Makra Vivi úgy érzi, azokat a célokat, amiket a játék elején kitűzött maga elé, már mind elérte a Survivorben. A közelgő Törzsi Tanács miatt szövetségesével nehéz helyzetbe kerültek, mivel egyikőjük sem akart Martin Anettre szavazni, Vivi azonban bedobott egy ötletet, aminek hallatán nemcsak Simon Attila, de ő is elsírta magát.

Vajon Simi a saját szövetségesére szavazott a Törzsi Tanácson?


Miután Simon Attilát megpróbálták Makra Vivi ellen hangolni Pusztai Zsomborék, kérdéses volt, hogy a játékos végül kire teszi le a voksát. A helyzetet ráadásul tovább árnyalta, hogy Vivi korábban ajánlatot tett neki. A szavazatok számolása után, a kieső utolsó szavaival elárulta, kinek drukkol majd a Survivor döntőjében.

Zsombor: Az ajánlatom csak addig tartott, amíg Vivit haza nem küldtük


Pusztai Zsombor a Törzsi Tanács előtt megígérte Simon Attilának, hogyha Simi is Makra Vivire szavaz, akkor a továbbiakban számíthat majd a segítségére. A kiszavazás után azonban Zsombor azonnal felfedte hátsó szándékait.  

„Életem legrosszabb napját okoztátok ti ketten” – Simi szembesítette Vikit és Korit az árulásuk következményeivel


Miután Simon Attila visszatért a Holtak Szigetéről, Tomán Kornélnak és Kiss Vikinek sokáig nem volt lehetősége a férfi szemébe nézni. A Sama-Sama újraegyesülése után viszont az egykori szövetségesek félrevonultak, hogy elmagyarázzák, miért is árulták el barátjukat.

„Én mondtam, hogy hájasan jöttél be” – a Survivor játékosait sokkolta, amikor meglátták magukat a tükörben


A Survivor túlélői lehetőséget kaptak, hogy majdnem egy hónap után újra tükörbe nézhessenek és mérlegre állhassanak. A leadott kilók és a megváltozott tükörképük sokkolta a játékosokat. Sokan közülük bevallották, hogy utoljára tini korukban voltak ennyire soványak.

A Survivor túlélőinek döntenie kellett, hogy a hasukra vagy az eszükre hallgatnak  


A Survivor versenyzőinek majdnem egy hónap éhezés után egy olyan Zsákmányszerzésen kellett reszt venniük, ahol öt ínycsiklandó fogás és egy védettségi amulett volt terítéken. A nyertes üres hassal, de amulettel a kezében távozott, miközben a többiek lakomáztak egyet.

#Survivor#Videó#rtl#sama-sama#törzsi tanács#kiszavazás#mérleg#tükör#döbbenet#fogyás#zsákmányszerzés#lakoma#győztes#amulett

Címlapról ajánljuk