Survivor

Simi a Holtak Szigetére küldte a Survivor egyik legerősebb női játékosát

rtl.hurtl.hu

2023. november 2. 21:40

Elsőre senki sem gondolta, hogy ekkora jelentősséggel bírhat néhány sütemény, de Kiss Jani után szinte azonnal egy újabb erős játékos került a Holtak Szigetére.

„Ez a játék gusztustalan” – így érkezett meg Jani a Holtak Szigetére


A Sama-Sama első Törzsi Tanácsán a játékosok úgy döntöttek, Kiss Janinak kell távoznia a Holtak Szigetére. A kiesett játékos nagyon meglepte Bojnár Attilát és Wendy Perezt, akik kíváncsian várták Jani beszámolóját a kiszavazásról. 

„Mérgemben csak csapkodtam a sarat” – Zsombor kiakadt a zsákmányszerzésen


A Dagonya elnevezésű zsákmenyszerző játék második fordulójába csak három játékos juthatott tovább. A leggyorsabban Simon Attila, Korábián Tamás és Martin Anett teljesítették a feladatot, így ők hárman csaphattak össze a végső győzelemért. A többiek közül viszont nem mindenki fogadta jól a vereséget.

„Valakinek a sorsáról ma én döntök” – Simi a Holtak Szigetére küldte egyik versenytársát


Muffinokon és Simon Attila döntésén múlt, hogy kinek kellett elhagynia a Sama-Sama törzset. Miután Simi lett a zsákmányszerző játék győztese, ő oszthatta ki a süteményeket társai között, aki nem kapott, annak viszont távoznia kellett a Holtak Szigetére. A kiválasztott versenyző elsírta magát. 

„Ezt nem hagyhatom szó nélkül!” – Zsombor kiakadt Simi döntésén


Simon Attila az egyik volt buhawis versenyzőt küldte a Holtak Szigetére, ami Pusztai Zsombort nagyon feldühítette, ugyanis ezzel legrégebbi szövetségesének kellett távoznia a törzsből. A süti nélkül maradt játékos sírva borult barátai nyakába, mielőtt elhagyta volna a szigetet. 

„Itt látszik, hogy tele a pelus” – Jani szerint gyáva húzás volt a legerősebb nőt kiejteni


Simon Attila a Holtak Szigetére küldte a Survivor egyik legerősebb női játékosát. Kiss Jani alig tudott megszólalni, amikor meglátta a köveken felé sétáló lányt. Egy valamire azonban rájött: a Sama-Sama törzsben mindenki elkezdte félteni a saját pozícióját.

#Survivor#Videó#rtl#összefoglaló#24. rész#kiesés#muffin#simon attila#döntés#holtak szigete#martin anett#zsákmányszerzés

Címlapról ajánljuk