Survivor

Az újraosztott csapatoknak azonnal játszaniuk kellett, Makra Vivi pedig kikészült törzstársa állandó beszólogatásától

rtl.hurtl.hu

2023. november 8. 21:55

A két csapatra osztott Sama-Sama tagjainak azonnal össze kellett szokniuk, mert egy kemény játék várt rájuk a Survivorben. Ezt követően pedig elmérgesedtek az indulatok Simon Attila, Pusztai Zsombor és Makra Vivi között, ami nemcsak vitát, de sírást is eredményezett.

A szerencse döntötte el, melyik kiesett játékos térhetett vissza a törzsbe

Az ú


Miután Albert Erika Zera feladta a Survivort, Wendy Perez, Martin Anett és Kiss Jani közül egy valaki új esélyt kapott, hogy visszatérhessen a Sama-Samába. A szerencsés játékosnak egy új törzsi felálláshoz kellett csatlakoznia.  

Az újraosztott csapatoknak azonnal egy Zsákmányszerzésen kellett bizonyítaniuk


Miután Joe felosztotta a Sama-Sama törzset, a két csapat tagjainak rögtön össze kellett hangolódniuk, hiszen egy zsákmányszerző játék várt rájuk. A győzelemhez hidegvérre, egyensúlyérzékre és gyorsaságra volt szükségük. A tét pedig most is nagy volt: a vesztesek egy korábbi szigetükre költöztek vissza.  

„Nagyon nagy az arcod” – Simi és Zsombor egymásnak feszültek a Zsákmányszerzés után


Simon Attila visszatérése után számonkérte Pusztai Zsombort a Törzsi Tanácson történtek miatt. Zsombor nem hátrált meg a kérdésektől, kíméletlen őszinteséggel megmondta Siminek a véleményét.  

A Survivor „puzzle királyán” kifogott egy kirakós

Korábián Tamásnak, Kiss Vikinek, Tomán Kornélnak és Szarka Zsombinak a titokzatos jutalomért először egy kirakóssal kellett szembenézniük, majd a játék második felében egy hosszú fejszámolás várt rájuk. Tomi nagyon magabiztosan állt neki a feladatnak, a végeredmény azonban mindenkit meglepett.  

„Bízom benne, hogy Tomi elfogadja az ajánlatomat” – Viki megpróbálta maga mellé állítani a fiatal játékost


Kiss Viki úgy érzi, veszélybe került a Survivorben, ezért megpróbált új szövetségeseket keresni. Korábián Tamásnak olyan ajánlatot tett, amivel annyira meglepte a fiút, hogy Tomi nem is adott neki azonnal választ, meg kellett fontolnia a felvetést.  

„Nekem csak az számított, hogy az ő nyakában ne legyen védettségi” – Zsombor mindent megtett, hogy maga mögé utasítsa a többieket

Simon Attila, Makra Vivi, Pusztai Zsombor és Martin Anett négyese is egy titokzatos jutalomért küzdött, ami nagy előnyhöz juttatta a nyertest a védettségi játékon. A kirakóst Vivi és Zsombor tették ki a leggyorsabban, kettejük közül pedig az ügyesebb fejszámoló szerezte meg a győzelmet.  

„Ő egy tiszteletlen, nőgyűlölő barom” – Vivi elsírta magát Zsombor viselkedése miatt


A Sama-Sama kettéosztása óta egyre csak nő a feszültség Makra Vivi és Pusztai Zsombor között. Vivi sírva osztotta meg Martin Anettel a véleményét a fiúról, mert úgy érzi, nem bírja tovább folytatni a játékot.  

#Survivor#Videó#összefoglaló#pusztai zsombor#simon attila#korábián tamás#martin anett#visszatérés#zsákmányszerzés#puzzle#vita#indulatok

Címlapról ajánljuk