Survivor

Óriási vita robbant ki Wendy és Zera között, a Buhawiba pedig visszatért egy kiesett játékos

rtl.hurtl.hu

2023. október 25. 23:00

A Survivor zsákmányszerzése nem várt fordulatot hozott a törzsek életében, ami után óriási veszekedés lett a Jarakayban Wendy és Zera között. Velük ellentétben a Buhawiban óriási volt a boldogság nemcsak a győzelmük, hanem egy visszatérő ismerős miatt is.

„Menjél akkor haza, és sírd tele a párnádat!” – Olivér nem volt hajlandó elbúcsúzni Nórától


Czupek Nóra Bodnár Gergő kiesése után úgy döntött, nem folytatja tovább a Survivort. Mindenkitől öleléssel köszönt el – még egykori ellenfelétől, Zsombortól is –, azonban egy valaki nem volt hajlandó elbúcsúzni tőle. Németh Olivér korábbi szövetségesét ítélkezve engedte útnak.

„Az járt a fejemben, hogy nem fogom tudni megcsinálni” – Zera kikészült a Survivor zsákmányszerző játékán


A Jarakay nyerő szériáját a zsákmányszerzés törte meg. Albert Erika Zera hiába próbált háromszor is átmenni a víz felett kifeszített kötélen, képtelen volt fellépni a dobogóra, ezért a Buhawi távozott győztesen a játékról. A sárgák a fűszerek mellett egy különleges totemet is szereztek.

„Csend legyen, mert én beszélek!” – Wendy nem hagyta, hogy Zera a szavába vágjon


Wendy Perez úgy gondolta, ha a Jarakay hagyta volna Albert Erika Zera helyett játszani a zsákmányszerzésen, akkor nyerhettek volna. Ezt határozottan meg is mondta a törzsnek, ezzel viszont csak tetézte a közte és Zera között húzódó konfliktust.

 „Esküszöm, nem bírom már” – Jani vigasztalta a zokogó Wendyt


Wendy Perezt nagyon megviselte a vita, ami Albert Erika Zera és közte robbant ki. Hiába állt ki magáért, elvonult a fák közé, hogy kisírhassa magát. Úgy érezte, hogy egyedül maradt a játékban, Kiss Jani viszont utána ment és próbálta megvigasztalni a magányos Wendyt.

„Nagyon bájolog mindkettőnek” – Zera és Viki szerint Wendy el akarja csábítani a Jarakay férfiait


Miután Albert Erika Zera összeveszett Wendy Perezzel, úgy érezte, muszáj kiadnia magából a feszültséget Kiss Vikinek. Barátnőjével egyetértettek abban, hogy Wendy a nőiességével próbálja maga mellé állítani a férfiakat, ezért minél előbb meg kell tőle szabadulniuk.

A Buhawi döntött: kinyitották a különleges totem egyik üzenetét


A Buhawi a zsákmányszerzésen egy különleges totemet is nyert, aminek az egyik keze a jó szerencse, a másik pedig a balsors üzenetét hordozta. A sárgák dönthettek, hogy átadják a totemet a Jarakaynak vagy választanak a két üzenet közül. A törzs végül közösen kibontotta az egyik levelet, aminek a tartalma nagyban befolyásolja majd a további játékot.

 „Ez volt a legszebb pillanatom a játékban” – visszatért egy kiesett versenyző a Survivorbe


Bodnár Gergő kiesésével és Czupek Nóra feladásával egyszerre két játékost is elveszített a Buhawi. A megfogyatkozott törzs nagy meglepetésére egy korábban kiesett társuk tért vissza közéjük a szigetre. 

#Survivor#videók#rtl#buhawi#jarakay#albert zera#wendy perez#szarka zsombi#zsákmányszerzés#visszatérés

Címlapról ajánljuk