Survivor

Váratlan tagcsere, szabotálás és könnyes búcsú a Survivorben

rtl.hurtl.hu

2023. október 23. 23:00

A Survivor védettségi játéka előtt két embernek törzset kellett cserélnie. Az új csapattag érkezése átrendezte a Buhawi törzsben uralkodó erőviszonyokat. A pirosak újabb játékot nyertek meg, miután a sárgákat Bodnár Gergő és szövetségesei szándékosan hátráltatták.

Sokkoló fordulat: két játékosnak törzset kellett cserélnie 


A Survivor védettségi játéka előtt tagcsere volt a két törzs között. Makra Vivi megérzése beigazólodott:    el kellett hagynia a pirosakat és a Buhawiból Wendy Perezzel cseréltek helyet. Ennek a Jarakay férfi tagjai kimondottan örültek, főleg Kiss Jani, akinek előző esti pikáns álmában a lány is szerepelt. A piros csapat női játékosai már kevésbé fogadták meleg szívvel a lányt: Albert Erika Zera és Wendy azonnal beleálltak egymásba.  

„El akarjátok veszíteni a játékot?!” – Gergőék direkt szabotálták a Buhawi győzelmét


A Survivor védettségi játékát újra a Jarakay nyerte meg. A Buhawi törzs tagjai közül sokakat ez nem lepett meg, ugyanis Bodnár Gergő, Czupek Nóra és Németh Olivér már a feladat előtt megbeszélték, hogy hátráltatni fogják csapattársaikat. Pusztai Zsombor a játék végén megjegyezte, hogy Nóráék taktikája elég átlátszó volt. Ezt Olivér sem hagyta szó nélkül, beszólással reagált Zsombor támadására.

„Egy nagy here vagy!” – Olivér ordítva fenyítette be Zsombort  


Az újabb vesztes játék után a Buhawi törzs táborában feszült lett a hangulat. Németh Olivér kifakadt, és megfenyegette Pusztai Zsombort, hogy ezentúl mindent egyedül kell majd csinálnia a főzéstől a fagyűjtésig. A volt karagatanos játékosnak elege lett belőle, hogy Zsombor semmilyen szinten nem veszi ki a részét a tábor körüli teendőkből, közben viszont ujjal mutogat másokra, ha a csapata veszít.  

„Nyisd már fel a szemed Tomi!"– Olivérék megpróbálták maguk mellé állítani ellenfelüket


A tagcsere miatt Wendy Pereznek kellett távoznia a Buhawi törzsből, a lány azonban nem volt hajlandó mindenkitől elköszönni. Úgy érezte Pusztai Zsombornak és Martin Anettnek nincs mit mondania, Olivérék szövetségéből egyedül Korábián Tamást hívta félre. Németh Olivér a búcsúzkodás közben meg is ragadta az alkalmat, hogy Zsombor ellen hangolják Tamást.

„Ő volt az elmúlt 16-ban a legjobb barátom” – Vivi elsírta magát Jani búcsúajándékától


A tagcsere miatt Makra Vivi érzékeny búcsút vett Kiss Janitól, akivel nagyon jó barátok lettek az elmúlt hetekben. Jani nemcsak az egyik karkötőjét adta oda a lánynak, hanem a legértékesebb tárgyat is, amit közösen szereztek meg. Vivit annyira meghatották az ajándékok, hogy sírva borult Jani karjaiba.

„A támogatásunkat fogod élvezni” – Gergő és Nóri megpróbálták az oldalukra állítani Vivit


Makra Vivit a két részre szakadt Buhawi tagjai közül Czupek Nóra és Bodnár Gergő rögtön félrehívták, és megpróbálták maguk mellé állítani. Vivi belement a szövetségbe, azzal a feltétellel, hogy a szerelmesek ezután nem titkolóznak előtte. Ezzel párhuzamosan Pusztai Zsomborék is azon tanakodtak, hogyan állítsák maguk mellé új csapattársukat, azonban ők egy sokkal kevésbé nyílt módszert választottak.

#Survivor#rtl#Videó#összefoglaló#buhawi#jarakay#tagcsere#szabotálás

Címlapról ajánljuk