Sport

A szurkolókkal pálinkázott Szoboszlai Dominik a lelátón a 3-1-es győzelem után

rtl.hurtl.hu

2023. november 19. 19:16

A csapatnak már a bolgár győzelem után összejött az Eb-kijutás, most csak a csoportelsőség dőlt el.

 „Ez hány fokos?” – csak ennyit kérdezett Szoboszlai Dominik, miután lehúzott egy pálinkát a szurkolókkal a meccs után, derül ki az M4 Facebook-posztjából. A magyar válogatott csatárának volt mit ünnepelnie: a Montenegró elleni 3-1-es győzelemmel eldőlt, hogy csoportelsőként jut ki a magyar válogatott az Eb-re.

Azt már a bolgárok elleni főlényes győzelem után biztosra lehetett tudni, hogy a magyar válogatottnak összejön a kijutás, ma mindössze a csoportelsőség dőlt el. Mi is beszámoltunk róla: az első félidőben nem igazán játszott jól a magyar csapat, a vezetést Montenegró szerezte meg a 36. percben.  A második félidő sokkal jobban alakult magyar szempontól, feljavult a csapat, Szoboszlai Dominik pedig másfél perc alatt megfordította a mérkőzést. Előbb egy parádés cselsorozat végén a 66. percben, nem sokkal később pedig Ádám Martin szép passza után szervezett gólt.

A végeredményt a 93. percben állította be a csapat, amikor Szoboszlai zabadrúgását ugyan kiütötte a kapus, de a kipattanót Nagy Ádám berúgta, így a vége 3-1 lett Magyarország javára.


Nyitókép: M4 / Facebook

#Sport#szoboszlai dominik#montenegró#eb#magyar válogatott#pálinka#szurkoló

Címlapról ajánljuk