Kultúra

„Csak egy hülye tréfa volt pár kollégának szánva” – bocsánatot kért az élő adásban bemutató műsorvezető

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. december 7. 16:28

Maryam Moshiri, a BBC műsorvezetője, aki a "b*szódj meg!" egyezményes kézjelét mutatta a kamerának, bocsánatot kért és elmagyarázta, hogyan történt a kínos baki.

Mint arról az rtl.hu is hírt adott csütörtökön, kínos baki került a BBC adásába, amikor Maryam Moshiri épp a híradót konferálta fel. A brit közszolgálati tévécsatorna nézői azt láthatták, hogy a veterán műsorvezető feltartott középső ujját mutatta a kamerának, majd villámgyorsan lekapta a kezét és arról kezdett beszélni, hogy Boris Johnson volt brit miniszterelnök bocsánatkéréséről lesz szó a következő percekben.

Moshiri azt hitte, hogy a felkonferálás előtti másodpercben még nem veszi őt a kamera, de elszámolhatta magát és a csatorna összes nézője láthatta az udvariatlan gesztust.

Maryam Moshiri csütörtökön bocsánatot kért. Twitteren azt írta, hogy csak viccelődött a híradós csapattal, miközben visszaszámlálást játszott.

Én is visszaszámoltam, mint az adásrendező, tíztől nulláig

– írta, majd hozzátette, hogy amikor 1-hez ért, akkor mutatta középső ujját, és viccből megfordította a kezét, nem sejtve, hogy ezt a mozdulatot már pont elcsípi élőben a kamera.

Ez csak egy belsős poén volt, és rettentően sajnálom, hogy élőben kiment! Nem állt szándékomban bárkit is megsérteni és sajnálom, ha ezzel valakit megbántottam vagy felzaklattam

– írta a tévés, leszögezve, hogy semmiképp nem a nézőknek mutatott be, és nem valaki konkrét személynek szólt a gesztus.

Ez csak egy hülye tréfa volt pár kollégának szánva.

#Kultúra#bbc#műsorvezető#bemutatás#Híradó

Címlapról ajánljuk