Külföld

Évekig fizetett egy tininek pornográf fotóiért egy közismert műsorvezető, a gyerek pedig crackre költötte a pénzt

rtl.hurtl.hu

2023. július 8. 15:16

A fiatal családja tett panaszt a BBC egyik ismert személyiségére.

A BBC egyik híres műsorvezetője évekig fizetett egy tinédzsernek azért, hogy az szexuális tartalmú fotókat küldjön neki – írja a Sky News

Úgy tudni, a férfi 2020 óta több mint 35 ezer fontot fizetett a fiatalnak.

A BBC közölte, hogy „minden vádat nagyon komolyan vesz”. A meg nem nevezett műsorvezető először akkor kért képeket a gyerektől, amikor ő még csak 17 éves volt. 

A közlemény szerint a BBC most vizsgálatot indított, és levette a sztárt a képernyőről, miután a család május 19-én panaszt tett.

A most 20 éves fiatal édesanyja a Sunnak beszélt róla, hogy látta a bankszámlakivonatokat, amelyeken összesen több mint 35 000 font kifizetés szerepelt, köztük egy 5000 fontos átalányösszeg.

A nő szerint a műsorvezető „előadásokat kért”, csakhogy a tinédzsert a készpénzt crackfüggőségének finanszírozására használta fel. 

Csak azt akarom, hogy ez a férfi ne fizessen többet a gyermekemnek szexuális képekért, és ne finanszírozza tovább a gyermekem drogfüggőségét

– mondta a nő. 

A BBC szóvivője közleményében így fogalmazott: „Minden vádat nagyon komolyan veszünk, (…) ennek részeként, ha olyan információkat kapunk, amelyek további vizsgálatot vagy kivizsgálást igényelnek, lépéseket teszünk.” Hozzátették, hogy mindenkivel igyekeznek beszélni, de ha nem lépnek velük kapcsolatba az érintettek, a vizsgálatok akkor sem állnak le. 

„Ha bármikor új információ kerül napvilágra – akár újságokon keresztül is –, azt a belső folyamatoknak megfelelően fogjuk kezelni” – fogalmaztak.

Az első sztár, aki elhatárolódott, és közölte, hogy nem ő az ügy érintettje, Ryan Clarck, a BBC 2 rádió műsorvezetője volt.

Nyitókép: Pixabay

#Külföld#bbc#műsorvezető#tinédzser#szex#szexuális tartalmú fotók

Címlapról ajánljuk