Kultúra

„Most pedig, húzzanak a f*szba” – így köszönt el élő adásban Brian Cox a BBC éjszakai hírműsorában

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. december 18. 19:07

Brian Cox, az Utódlás című sorozat népszerű színésze volt a vendég a BBC Newsnight című műsorában pénteken, ahol megkérték, búcsúzzon el a nézőktől Logan Roy stílusában. A színész eleget tett a kérésnek.

Élő adásban mondta ki a tiltott négybetűs szót a BBC-n Brian Cox, az Utódlás című sorozat népszerű színésze, írja a Huffpost. Brian Cox pénteken volt a Newsnight című esti hírösszefoglaló műsor vendége, ahol az év utolsó adásának műsorvezetője zárásképp arra kérte a 77 éves színészt, hogy búcsúzzon el a nézőktől a sorozatban játszott karaktere, Logan Roy nem kicsit faragatlan stílusában.

És Brian Cox eleget is tett Kirsty Wark kérésének.

Ennyi volt ma éjjel a Newsnight, januárban újra találkozunk. Kívánok mindenkinek fantasztikus ünnepeket, legyen bárki, csináljon bármit. Most pedig, húzzanak a f*szba.

– zárta az éjszakai hírműsort a színész. 

Avagy angolul:

And now, just fuck off.


Az ünnepelt brit színész trágár kijelentkezése persze azonnal szélsebesen terjedni kezdett a közösségi oldalakon. Rengetegen azonosultak a búcsúzás Logan Roy-osan fáradt és nyers hangvételével, ami igazán méltó a 2023-as évhez. Mások szerint már unalmas a Logan Roy-féle fuckoff-ozás, és amúgy sincs helye egy közszolgálati tévén az efféle trágárságnak.

#Kultúra#bbc#Brian Cox#színész#utódlás#trágárság

Címlapról ajánljuk