Éjjel-Nappal Budapest

Szofi különleges szeánsszal lép túl Gáboron?

rtl.hurtl.hu

2022. január 5. 21:50

Dani lemond a londoni suliról. Szofiék szeánszot tartanak a Frufruban. Péter lefekszik Vivivel.

Miután Vivi megtudja az igazat Karola és Farkas együtt töltött éjszakájáról, dühösen elviharzik a Villából. Később Péter sírva talál rá és megkéri, hogy menjen el vele az edzőterembe, hogy zavartalanul tudjanak beszélgetni. A srác próbálja megnyugtatni volt barátnőjét, de Vivi félreérti a kedvességét és bepróbálkozik exénél. A fiú először ellenáll, de hamar elgyengül a lány szenvedélyes közeledésétől. Ezek után Vivi elhatározza, hogy bosszút áll barátnőjén. Kocsiba ül és egy parkolóban padlógázzal veszi célba Karolát.

Szofi szétszórtan viselkedik, főleg miután rányit a fürdőben a meztelen Gáborra. Később a Frufruban a lány egyik kuncsaftja meghallja, miközben Tamarával a délelőtti incidensről és a szakításról beszélnek, ezért felajánlja, hogy egy szeánsz keretein belül megtisztítja Szofit a rossz energiáktól. A lány erősen kételkedik a dologban, de Tivadar és a többi kollégája rábeszélik, hogy tegyen egy próbát. Az eseményt a szalonban tartják meg és minden gördülékenyen megy egészen addig, míg váratlanul megszólal a tűzjelző.

 

Jól indul Dani és a haverjai napja, miután a srác összemelegedett leendő osztálytársával, ráadásul a lány arra is rábeszélte, hogy fogadja el a londoni ösztöndíjat. A srác izgatottan érkezik haza, de fél megosztani az örömhírt az otthoniakkal. Meglepetésére édesanyja nagyon jól fogadja a hírt, sőt büszke a fiúra, hogy belevág egy külföldi suliba. Később azonban Danit felhívja anyja, de zavartan és érthetetlenül beszél a telefonba. A srác hazasiet és rájön, hogy nem hagyhatja magára a családját.

#Éjjel-Nappal Budapest#szofi#gábor#dani#toni#péter#vivi#farkas#karola

Címlapról ajánljuk