Éjjel-Nappal Budapest

Farkas az orránál fogva vezette Karolát?

rtl.hurtl.hu

2021. november 24. 21:50

Fanni összeugrasztja Gábort és Szofit, Milán összejön Kírával, Karola kellemetlen szituációba kerül.

Szofi úgy érzi, Gábor exe mindent megtesz, hogy kettejük közé álljon. Ez beigazolódik, mikor Fanni olyan kínos helyzetbe hozza a férfit, hogy Szofi felháborodva faképnél hagyja őket. A lány megpróbálja tisztázni Fannival a helyzetet, azonban kedvese volt barátnője kijelenti, hogy Gábor még sosem mondott neki nemet és ez ezúttal sem lesz másképp.

A sértett Milán kidobja Kírát, miután rájön, hogy a lány szégyelli felvállalni őt. A modellnek bűntudata van a történtek miatt, ezért képtelen tűrni, ahogy barátnői ismét Milánon gúnyolódnak. Ez ráébreszti, hogy tényleg vannak érzései a fiú iránt, ám a közös estéjük után Kíra továbbra is aggasztó feltételekhez köti a kapcsolatukat.
 


Karolát bántja a lelkiismerete, amiért kiszúrt Farkassal, de Vivi és a táncoslányok hatására újabb kívánsággal fordul hozzá. A Klubban ismét provokálni kezdi a férfit, akinek sikerül felbosszantania Karolát, aki úgy érzi, itt az ideje beváltania fenyegetését, de roppant kínos helyzetbe keveredik, mikor rájön, hogy Farkas megnyerte a kettejük játszmáját.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#gábor#szofi#kira#farkas

Címlapról ajánljuk