Éjjel-Nappal Budapest

Virág bulizni megy egy idegen férfivel?

rtl.hurtl.hu

2021. december 15. 21:50

Gábor megcsókolja Szofit. Farkas komoly balesetet okoz. Virágot bulizni hívja egy fiatal srác.

A jókedvű és felszabadult Virág Bence és Mesi biztatására beleveti magát a szórakozásba. Kora reggel ér haza, de Lalit nagyon rossz passzban találja, mivel vőlegénye egész éjszaka aggódott érte. Virágnak végül sikerül kiengesztelnie kedvesét és megígéri, hogy eltöltenek egy jó kis estét kettesben. Mikor a lány megérkezik a T.É.R.-be dolgozni, összeakad egy sráccal, akit előző este ismert meg. A műszak végén a fiú megpróbálja rávenni Virágot, hogy újra bulizzanak együtt.

Szofit nagyon bántja, hogy Brúnó miatt Gábor ismét padlóra került. Elmegy Liviék lakására, hogy megbizonyosodjon róla, Brúnó valóban meghamisította a hangfelvételt Gábor vallomásáról. Kedvesen próbál beszélgetni a férfivel, aki tagadja, hogy belepiszkált volna az eredeti hanganyagba. Mikor Szofi megpróbálja rávenni Livi édesapját, hogy menjenek el a rendőrségre a bizonyítékkal, Brúnó beismeri, hogy összevágta felvételt. A lány ezzel a jó hírrel tér vissza az Albiba, Gábor pedig egy csókkal köszöni meg szerelme segítségét.

 

Farkast rettentően bosszantja, hogy kiszemeltje DJ Juliennel flörtöl. Eleinte úgy érzi, hogy ura a helyzetnek, de mikor meglátja Karoláékat együtt a Klubban, kifordul magából és nekiesik Juliennek. A Klub tulaja kirúgja a férfit, ráadásul Karolával is durván összebalhéznak. Később Farkas ismét találkozik a DJ-vel, aki részegen megpróbálja megütni volt főnökét, mire Farkas lelöki a lépcsőn és magára hagyja az eszméletlen srácot.

#Éjjel-Nappal Budapest#gábor#szofi#farkas#karola#virág#lali

Címlapról ajánljuk