Éjjel-Nappal Budapest

Szofi és Gábor kibékülnek?

rtl.hurtl.hu

2021. december 10. 21:50

Gábort durván megverik. Mesi és Bence újrakezdik a kapcsolatukat. Livi összeesik.

Brúnó meglátogatja Gábort az új munkahelyén és követeli, hogy tegyen vallomást a rendőrségen. A férfi ismét megpróbálja meggyőzni egykori haverját, hogy egy ujjal sem ért a lányához. Később az öltözőben Gábor felajánlja kollégáinak, hogy meghívja őket egy sörre, de munkatársai hallották a vitát Brúnóval, így alaposan helybenhagyják a férfit. Szofi a lépcsőházban találkozik összevert exével és úgy dönt, segít neki és ellátja a sebeit. Ahogy beszélgetnek, a lány elmondja Gábornak, kinek hisz valójában.

Mesinek szabadnapja van, ezért belemegy egy újabb találkozóba a szomszéd sráccal. Bence úgy tesz, mintha nem zavarná, ez pedig még nagyobb önbizalmat ad a lánynak. Amikor megérkezik Nándi, rögtön megbeszélik Mesivel, hogy beavatja a tantra jóga rejtelmeibe. Bence előadja, hogy örül nekik, de később Roland felnyitja haverja szemét. A fiú ezután a sarkára áll és megpróbál véget vetni kedvese romantikázásának, de meglepő hangulat fogadja a hálószobában.
 


Livinek újra be kell mennie a rendőrségre, de nem hajlandó rá, ezért összeveszik Brúnóval és elmegy otthonról. Norbival úgy döntenek, hogy kiengedik kicsit a gőzt és bulizni mennek. Livi iszogatni és ismerkedni kezd, azonban túlzásba esik és teljesen lerészegedik, ráadásul még egy idegen férfivel is összegabalyodik. Miközben Norbi próbálja rávenni, hogy induljanak, Livi összeesik a táncparkett közepén.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#gábor#brúnó#szofi#mesi#bence#nándi#livi#norbi

Címlapról ajánljuk