Éden Hotel

Balázs beleáll Szaniba, összefeszül Arnival, majd szövetséget köt Csengével

rtl.hurtl.hu

2023. december 13. 22:56

Szani úgy látja, hogy Balázs kifejezetten taktikus, aki rendkívül alattomosan forgatja a lapokat, ezzel veszélyt jelentve rá és a szövetségeseire. Balázs taktikai lépése pedig alá is támasztja a lány elméletét, hiszen a srác egy hazugsággal tért vissza a hármas randijukról, majd este beleáll Arni párjába, és végül Csengét is megpróbálta Zsófi ellen hangolni.

Balázs átverte az Éden Hotel játékosait: Zsófi számomra egy kellék a tervemhez


A hármas randi után Balázs elhatározta, hogy Nelli érkezése nem írja felül az eddigi tervét: mindenáron beférkőzik Arniék bizalmába, és ehhez – a saját érdekeit előtérbe helyezve – Zsófit bábként használja majd.

Szani kihallgatta Arni beszélgetését, majd számonkérte a srácot


Bár Szani undorító dolognak tartja a hallgatózást, most mégis kénytelen volt hegyezni a fülét a nyitott ablakon keresztül. De egyáltalán nem tetszett neki az, amit hallott, ugyanis rádöbbent, hogy Balázs komoly veszélyt jelenthet a – Lovival és Arnival alkhotott – hármas szövetségükre. Szerinte a srác rendkívül taktikus, és jól forgatja a lapokat, ezért később számonkérte Arnit, aki mindent tagadott.

Paranoiás vagy?!

– esett neki Szaninak.

„Cuki, bájgúnár duma” – Balázs durván beleállt Szaniba


Neked tényleg tudnak őszinte érzéseid lenni Arni felé?

– szólt a kérdés Szanihoz, aki épphogy belekezdett a vallomásába, Balázs egyből közbeszólt. A srác ugyanis eléggé felszínesnek tartja Szani szavait, és úgy érzi, a lány kevésnek érzi magát Arnihoz, mégis foggal-körömmel ragaszkodik hozzá.

Arninak megingott a bizalma Balázsban


Kimutatkozott a patkány énje

– fakadt ki Szani Balázsra, majd Arni is elárulta, hogy nem tudja hova tenni a srácot, hiszen ha valóban a szövetségese lenne, nem támadta volna le a párját, Szanit. Elhatározta, hogy utánajár a dolognak, és szemtől szemben vonja kérdőre Balázst.

Lovi szívesen bebújt volna Nelli mellé az ágyba


Semmit nem erőltetek, de én ott elférek

– mutatott Lovi a Nelli mellett helyre az ágyban, de a lány nem adta be a derekát, másnap reggel azonban már összebújva ébredeztek a kanapén, ahol Lovi arra is kíváncsi volt, mit rejt a lány felsője…

Lovi húzása után Zsófi zokogva omlott össze a fürdőszobában


Lovi mindenkinek bevallotta, hogy mit rejtett a ládika. Mivel lehetőséget kapott, hogy valakit hazaküldjön az Éden Hotelből, élt is ezzel az ajándékkal. Zsófi teljesen összetört a hír hallatán:

Hogy van pofája ezek után belenézni a tükörbe? Rohadtul utálom ezt az embert!

– mondta a könnyeivel küszködve.

„Szeretnéd, hogy beálljak mögéd?”  - Csenge feltette a nagy kérdést Balázsnak


Balázs egyből igent mondott, hiszen az a terve, hogy mindenáron kiejtse Zsófit a játékból. 

Abszolút semmitmondó személyiség

– vélekedik a lányról, aki szerinte csak a negatív energiákat árasztja magából a luxushotelben.

Társat keresel? Regisztrálj az RTLrandi.hu oldalon, ahol személyre szabott ajánlórendszer segítségével, ellenőrzött, valódi társkeresők között találhatod meg az igazit.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#Balázs#szani#vita#veszekedés#arni#bizalom#csenge#szövetség#zsófi#összefoglaló#15. rész#lovi#Fruzsi#nelli#kendy

Címlapról ajánljuk