Éden Hotel

Elszabadultak az indulatok az Éden Hotelben, amit csak tetézett a párválasztó ceremónia eredménye

rtl.hurtl.hu

2023. december 19. 22:46

Az Éden Hotel játékosai pikáns feladattal indították a reggelt, majd hirtelen minden a feje tetejére állt: Balázs nekiment Arninak, Csenge beszólt Szaninak, később pedig a párválasztó ceremónia is komoly indulatokat váltott ki a luxushotel lakóiból.

„Átadtam magam az érzésnek” – a srácok falták a lányok testét


Az Éden Hotel bombázói „gyümölcsruhákba” bújtak, a srácok pedig kizárólag a szájukat használva eszegették le róluk a trópusi finomságokat.

Végignyáladzhatott engem

– lelkendezett Csenge, és Szani sem hagyta szó nélkül a lelkesedését:

Jól csinálod, baby!

– kiabálta Arninak.

Balázs és Norbi összefogtak Lovi ellen, hogy újrarendezzék a hierarchiát az Éden Hotelben


Miután Norbi védettséget kapott az Éden Hotel ötödik párválasztó ceremóniájára, Balázs félrehívta a srácot, és elárulta neki, hogyan vélekedik a luxushotelben uralkodó erőviszonyokról. Mind a ketten Lovi távozásában látják a lehetőséget.

Balázs: Nem érdemes velem baszakodni, van itt gógyi


Arni szerint Balázs mindenkit megpróbál manipulálni, ezért elhatározta, hogy mindenáron felnyitja Csenge szemét. Szavai azonban süket fülekre találtak, hiszen a lány egyáltalán nem hitt neki, elkeseredésében pedig számonkérte Balázst, amin a srác úgy felbosszantotta magát, hogy magából kikelve dühöngött az Éden Hotel udvarán.

Csenge és Szani cicaharcától visszhangzott az Éden Hotel


Ki a g*cinek gondolod magad!?

– esett neki Csenge Szaninak, amitől teljesen elszabadultak az indulatok az Éden Hotel udvarán, ahol a lányok ordítozva estek egymásnak.

Zsófi dühösen, Szani zokogva fogadta a párválasztók pusziját


Az Éden Hotel ötödik párválasztó ceremóniáján ezúttal a fiúk kezében volt a döntés. Zsófi azonnal kiakadt, amint megtudta, kivel kell töltenie a következő napokat, Szani pedig sírva fakadt, ugyanis erre a lépésre nem számított.

„A testvérem vagy és szeretlek!” – Lovi sírva búcsúzott Arnitól


Mivel Nelli mögé két srác is beállt az Éden Hotel ötödik párválasztó ceremóniáján, a lány kezébe került a fiúk sorsa. A triumvirátus így végleg felbomlott, Lovi pedig zokogva ölelte magához Arnit a búcsú pillanatában.

Undorító és hazug

– Csenge nekiment Kendynek


Bár Csenge többször eljátszott a gondolattal, hogy Lovi távozik a luxushotelből, az Éden Hotel ötödik párválasztó ceremóniája után annyira felhúzta magát, hogy egy pillanatig sem tudta magában tartani a haragját.

Társat keresel? Regisztrálj az RTLrandi.hu oldalon, ahol személyre szabott ajánlórendszer segítségével, ellenőrzött, valódi társkeresők között találhatod meg az igazit.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#feszültség#Balázs#arni#csenge#szani#beszólás#vita#veszekedés#lovi#kiesés#búcsú#fanni#norbi#nelli#kendy#dávid#zsófi

Címlapról ajánljuk