Éden Hotel

Balázsért odavannak a lányok az Éden Hotelben, és azon kívül is

rtl.hurtl.hu

2023. december 12. 22:55

Balázs már a beköltözése pillanatában az ujjai köré csavarta Csengét és Zsófit, az viszont egyáltalán nem volt az ínyére, hogy Lovi feltűnően kerülte a társaságát. Bár később ő is a bizalmába fogadta az új játékost, Balázs inkább megtartja a két lépés távolságot, és megpróbál mindenkitől információkat szerezni. A beszélgetés után Zsófit hívta el randizni, ahol váratlanul felbukkant az Éden Hotel új játékosa, Nelli is.

Csenge vágyakozva figyelte a vetkőző Balázst: Nem merek odanézni, mert letérdelek elé


Engem Balázsban minden megfogott

– lelkendezett Zsófi, aki szerint az Éden Hotel új beköltözője „tetőtől talpig rendben van”. Csenge is hasonlóan érzett, ugyanis szerinte végre betoppant az ő embere is az Éden Hotelbe. Túlfűtöttségét csak tovább fokozta, amikor Balázs a lányok fürkésző tekintete előtt vette le a nadrágját…

Csenge és Zsófi szívesen cserélgetnék Balázst az Éden Hotelben


Ez a csávó maga az adonisz

– mondta Balázsról Zsófi, aki a mosdóban beszélte ki Csengével az Éden Hotel új játékosát. 

Nekem egy éjszaka is elég!

– nevetett Csenge.

„Lovi be van szarva” – Balázs már a költözése napján ellenséget talált magának?


Balázs zokon vette, amikor látta, hogy Lovi szándékosan kerüli a társaságát. Arni öntött lelket a srácba, és vázolta neki a luxushotelben uralkodó kapcsolatokat. Hirtelen Lovi is megjelent, és rögtön mentegetőzni kezdett Balázsnak, hogy kizárólag Zsófi viselkedése miatt tartotta a távolságot. A vallomás ellenére Balázs továbbra is fenntartásokkal kezeli Lovit.

„Ember hogy lehet ilyen gerinctelen?!” – Lovi szakított Zsófival


Lovi felbosszantotta magát, amikor észrevette, hogy Zsófi fantáziáját beindította az új játékos, Balázs.

Minden vágyam az volt, hogy kisétáljak az óceánhoz, és csak üvöltsek egy óriásit

– mondta elkeseredésében Lovi, aki már élete legrosszabb döntésének tartja, hogy megmentette Zsófit a kieséstől. Ezért egyszer csak fogta magát, összepakolta a bőröndjét, és átköltözött a szingli szobába.

Viktor vallomása Fruzsinak: Vonzódom hozzád


Nagyon jól érzem magam veled

– vallotta be Viktor Fruzsinak az esti buliban, ám amikor megtudta, hogy nem kölcsönös a mindent elsöprő vonzalom, inkább faképnél hagyta volna Fruzsit. A lány azonban egyből magához húzta Viktort, akiben ekkor feléledt a remény, és bízik benne, hogy hamarosan megváltoznak Fruzsi érzései.

Balázs belehazudott Lovi szemébe, majd elárulta titkos taktikáját


Rohadt intelligens embernek tűnik

– mondta Balázsról Lovi, aki úgy érzi, az új srác az Arnival való triumvirátusuk tagja szeretne lenni.

A kezemet adom és a szemedbe nézek

– jelentette ki határozottan Lovi, Balázs azonban elárulta, hogy szeretné elnyerni a többiek bizalmába, hogy utána a saját malmára hajtsa majd a vizet.

Lovi: A taktika koronázatlan hercege vagyok


Amikor Lovi kibontotta a neki címzett levelet, elhatározta, hogy átveri a többieket. Azt hazudta a játékostársainak, hogy a következő párválasztó ceremónián védettséget élvez, majd félrehívta a srácokat, hogy elmondja nekik, valójában mit is tartalmazott az a bizonyos levél. Lovi ugyanis arra kíváncsi, hogy melyik lánytól hallja majd vissza a levél valódi tartalmát…

Zsófi és Balázs randija édeshármasban folytatódott a rejtélyes lánnyal


Zsófival madarat lehetett volna fogatni, annyira boldog volt, amikor Balázs őt hívta randira. Ám amikor a privát ismerkedésbe az Éden Hotel új játékosa, Nelli is belecsöppent, rögtön Zsófi arcára fagyott a mosoly.

Lesokkolódtam, erre nem számítottam!

– hüledezett Zsófi.

Társat keresel? Regisztrálj az RTLrandi.hu oldalon, ahol személyre szabott ajánlórendszer segítségével, ellenőrzött, valódi társkeresők között találhatod meg az igazit.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#Balázs#hódítás#csenge#zsófi#bizalom#taktika#hazugság#lovi#randi#új#játékos#nelli#14. rész#összefoglaló

Címlapról ajánljuk