CinemaKlub

A Marvel filmek sztárja beszólt az Avatar rendezőjének!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 10. 15:30

James Cameron könnyen a szívére veszi a visszautasítást. Ezt bizonyítja Josh Brolinnal való hadakozása, ami nagy port kavart a két Hollywood-i sztár körül.

A Marvel filmek Őrült Titiánjával nem éri meg ujjat húzni, főleg amióta láttuk, mennyire formába hozta magát az új Deadpool-os szerepére. James Cameron, az Avatar filmek atyja, ezt mégis megtette, amikor elkezdte Brolin rosszhírét kelteni, és lépten-nyomon pocskondiázni a színészt, amiért az visszautasított egy szerepet a 2020-ban érkező Avatar második részében.

 

Azt nem tudni, hogy milyen szerepet ajánlottak a keménykötésű színésznek, de van egy olyan sejtésünk, hogy nem a jófiúk csapatát erősítette volna. Mindenesetre a Titanic, és a Terminátor filmek készítője annyira mérges lett, hogy mindennek elmondta Brolint Hollywoodban, amire most ő is reagált az Esquire magazinban.

 

„Ha nem akarom megcsinálni az Avatart, akkor nem fogom. James Cameron elmondott engem minden sz*rnak. Mindegy is, ha odajönne hozzám és azt mondaná, „Hé, haver, miért mondtál ilyeneket?”, csak annyit válaszolnék, hogy azért mert így történtek a dolgok.”

 

 

A post shared by Josh Brolin (@joshbrolin) on

James Cameronnak egyébként nem meglepő, hogy ennyire szívügye az Avatar franchise, ugyanis már lassan tíz éve ez az egyetlen projektje. A sorozat első része 2009-ben került a mozikba, és éveken keresztül a világ legmagasabb bevételét produkáló filmje volt, hála a 3D technológia forradalmi alkalmazásának. A második rész 2020-ban érkezhet, azt pedig további három film követi majd.

 

A post shared by Josh Brolin (@joshbrolin) on

Brolin jelenleg a Deadpool 2 forgatásán szorgoskodik, illetve a negyedik, egyelőre cím nélküli Bosszúállók filmben is fontos szerepe lesz Thanosként.

Forrás: dailymail, Instagram

 

#CinemaKlub#james cameron#deadpool#josh brolin#marvel#avatar#kábel#vita#hollywood

Címlapról ajánljuk