Műsorújság
RTL Most

Folytatódik a Titanic!

Belegondoltatok már, hogy James Cameron 11 Oscar-díjas alkotása immár húsz éve az egyik kedvenc romantikus filmünk? A sztárok most újra egymásra találtak! Mi lehet ebből?

Hihetetlen, de tényleg ennyire szalad az idő. Húsz éve tört össze először a moziközönség Jack és Rose szerelme, majd a hős férfi halála miatt és azóta is megvagyunk győződve róla: mindketten ráfértek volna arra a lebegő fadeszkára… de ne is menjünk most bele ebbe, mert csak idegesek leszünk.

Lényeg a lényeg: öregszünk, az idő pedig elszalad mellettünk!

Viszont most újra kaptunk egy kis szeletet a Titanic-ból, hiszen a mozi főhősei ismét egymásra találtak! Nyugi, nem valami elborult folytatás van készülőben, egyszerűen egy jó ügy hozta össze megint Kate Winsletet, Leonardo DiCapriót és Billy Zane-t.

„Újra együtt a banda. Most már a jéghegyeket mentjük. Értitek…” – írta ki Zane a kép mellé.
 

 

A post shared by Billy Zane (@billyzane) on


DiCaprio nagy élharcosa Földünk megmentésének, pont ezért rendezte meg az adománygyűjtő estjét Franciaországban, ahol megannyi híresség – köztük a fent említett Titanic csapat is – részt vett.

Egyáltalán nem meglepő, hogy Winslet – aki hamarosan Woody Allen legújabb filmjében szerepel – részt vett az eseményen, hiszen közös, ikonikus filmjük forgatása óta legjobb barátok DiCaprióval. Ezt ráadásul számtalanszor bizonyították már! Beszéljünk bármilyen díjátadóról, nyilvános eseményről vagy egy ártatlan interjúról, mindig méltatják egymást.

 

A post shared by A.CONSTANT (@aconstantabj) on


A kedvenc jelenetünk persze még mindig Winslet 2009-es Golden Globe győzelme, amikor a beszédében Leóról is megemlékezett:

„Leo, annyira hálás vagyok, hogy most itt állhatok és elmondhatom, mennyire szeretlek, mennyire szerettelek az elmúlt 13 évben. Teljes szívemből szeretlek, komolyan!”


Leo puszit küldve köszönte meg a kedves szavakat, és ez az édes hagyományuk azóta sem halt el.

És mielőtt elmerülnétek a Kate-Leo „szerelemben”, ne felejtsétek el, hogy nemcsak az ő barátságuk vált ennyire híressé és csodálni valóvá Hollywoodban!
 

Forrás: Harpers Bazaar

Legnézettebb videók