Műsorújság
RTL Most

Íme, a szépség, aki térdre kényszeríti Ryan Reynoldsot a Deadpool folytatásában!

Javában forog a Deadpool második része, most pedig végre szemügyre vehetjük, melyik szépség hozza meg a szabadszájú zsoldos mázliját.

A 2016-os év egyik legnagyobb durranása volt a Ryan Reynolds nevével fémjelzett „R” besorolású – itthon ez a 18-as karikának felel meg - Deadpool, aminek jövő nyáron a folytatását is megtekinthetjük. Arról már eddig is tudtunk, hogy a régi visszatérők mellett, jópár friss szereplő csatlakozik kedvenc anti-hősünkhöz, például a Marvel filmuniverzum Thanosát is alakító Josh Brolin öltheti magára a jövőből érkezett acélkemény akcióhős, Kábel a szerepét.

 

A post shared by Josh Brolin (@joshbrolin) on

A mutáns-duó mellé érkezik továbbá a fiatal Julian Dennison, egy egyelőre ismeretlen szerepben. Dennison korábban a Thor: Ragnarok rendezőjének, Taika Waititinek díjnyertes filmjében, a Vademberek hajszájában láthatták a nézők, szóval szinte biztosra vehetjük, hogy ha ő és Ryan Reynolds egymásra találnak a Deadpool folytatásában, igazán emlékezetes – és nem kevésbé vicces – párost alakítanak majd.

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Persze (száj)hősünk mit sem érne egy csinos női segítő nélkül. Azzal eddig is tisztában voltunk, hogy Zazie Beetz öltheti magára a szerencsés zsoldos, Dominó kosztümjét, most viszont megkaptuk Reynolds Instagramján az első képet is a szexi mutánsról, aki stílusosan, már az első promóképen is legyűri Reynolds Deadpoolját.

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

A képregényekben Dominó, Deadpoolhoz hasonlóan, egy kormányprogram keretein belül szerezte képességét, aminek köszönhetően képes manipulálni a szerencséjét. Legyen szó póker partiról, egy kis verekedésről vagy pisztolypárbajról, Neena Thurman tarsolyában mindig van valami, amivel kihúzza magát a csávából. Bár van egy olyan érzésünk, hogy még az ő szuperképessége sem lesz elég, hogy elkerülje Deadpool csípős beszólásait.

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

A Deadpool 2 premierje 2018. júniusában esedékes!

Legnézettebb videók