Műsorújság
RTL Most

A halálból hozzák vissza a híres színészt az Avatar folytatásaiba!

Meglepő fordulattal bonyolítják az Avatar folytatásait, ugyanis a filmek feltámasztanák a navik legfőbb ellenségét!

A 2009-es Avatar igazi korszakalkotó mozi volt, ami elindította a 3D őrületet a filmiparban. A rendező James Cameron immár 8 éve munkálkodik a folytatásokon, amikből nem hogy egy vagy kettő, hanem egyből négy is érkezik.

 


Bár a történetről még mindig nem tudunk semmit, azért Cameron bácsi már elejtett pár információmorzsát, főleg az első részben elhunyt szereplők visszatérését illetően. Merthogy bőven akadnak majd a sírból felkelő karakterek, például az előző film legelvetemültebb katonája, és egyben a navik főellensége, a Stephen Lang által alakított, Quaritch ezredes is tiszteletét teszi majd a folytatásokban. Az viszont, csak most derült ki, hogy nem csak visszatér, de mind a négy filmben ő fogja majd megkeseríteni kedvenc kék űrlényeink életét. Az összes rész történetét író és rendező Cameron az Empire magazinnak adott interjúban mesélt az ezredest, és úgy általában a folytatásokat érintő terveiről:

"Az Avatar folytatásainak a legérdekesebb elképzelése az, hogy ugyanazok szerepelnek majd minden részben. Lesznek persze új szereplők, helyszínek és lények is, de a már ismert karaktereket helyezzük új közegbe, hogy aztán elinduljanak ezen a hatalmas utazáson. Viszont nem kapunk minden alkalommal egy rakás új szereplőt. Ami szerintem igazán érdekes, hogy nem kapunk majd új fő gonoszt sem. Ugyanaz a fickó lesz. Ugyanaz a szemétláda, mind a négy folytatásban. (Quaritch) Jó, ráadásul egyre jobb lesz. Tudom, hogy Stephen Lang észbontó lesz a szerepben."

 

 


Ugyan arról még nem tudunk, hogyan tervezik visszahozni az élők sorába az ezredest, vagy a szintén a gonoszok oldalát erősítő Wainfleet tizedest, azért találgatni lehet. Talán a Pandora bolygó rejteget magában pár meglepetést, de persze az is lehet, hogy a katonákat munkáltató RDA vállalatnak van néhány trükk a tarsolyában. Végül is, robotruhákat és űrlény testbe költözést már láthattunk, talán a feltámasztás is szerepel a cég repertoárjában.

 


A nagy ellenségeken kívül természetesen a jófiúk – és lányok – is visszatérnek. Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Joel David Moore, mind ott lesznek, hogy felvegyék a harcot a kék űrlények szabadságáért. Az Avatar egyelőre címnélküli folytatása 2020-ban érkezhet, ezt a film hivatalos Facebook oldalán jelentették be, a rákövetkező három másik film megjelenési dátumával egyetemben.

Az Avatar 2. tehát 2020. decemberében kerülhet legkorábban a mozikba, a tervezett folytatások pedig ’21-ben, ’24-ben, és ’25-ben érkeznek majd.

Forrás: Comingsoon.net, Facebook

 

Legnézettebb videók