CinemaKlub

Dögös új hősökkel és kemény gazfickókkal durrant be a Fekete Párduc első előzetese!

rtl.hurtl.hu

2017. június 12. 16:30

A Marvel hőse már látható volt az Amerika Kapitány: Polgárháború című filmben, ám most valóban bemutatkozik, ahogyan a paradicsomi otthonába, Wakandába is betekintést enged!

Így pedig T’Challa azaz Fekete Párduc (Chadwick Boseman) mellett megismerhetjük az egyik elit női testőrét, Nakiát, akit az Oscar-díjas Lupita Nyong’oalakít, valamint az ellenségét, Erik Killmonger-t (Michael B. Jordan) is. Őt T’Challa apja száműzte Wakandából ezért utálja az egész uralkodó családot. Hogy pontosan mit fog tenni a gazfickó, azt még nem tudni, de abban biztosak lehetünk, hogy megnehezíti hősünk életét!

De feltűnik majd a Bosszúállók: Ultron kora című filmből már ismert Klaw-t, - akit a felismerhetetlenségig kigyúrt Andy Serkis alakít - és aki azóta sem kapta meg az áhított csúcstechnológiás karját.

Ahogyan láthatjuk az előzetesben Martin Freeman-t is, mint Everett Ross, aki az Egyesült Államok Külügyminisztériumának munkatársa, és az egész életét megváltoztatja, mikor megismerkedik az uralkodóval és megtudja, hogy ő a Fekete Párduc!

Azonban a rengeteg egzotikus és baljós látvány mellett, valamint az érdekes régi és új szereplők mellett, egy valakivel nem találkozhattunk a trailer-ben, pedig mi nagyon vártuk!

Ez a személy pedig nem más, mint Bucky Barnes (Sebastian Stan), aki úgy tűnik, végül csak egy cameó erejéig lesz látható az új Marvel-moziban.

A Fekete Párduc című filmet 2018 februárjában láthatjuk a mozikban!

Forrás: washingtonpost.com
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#marvel#bosszúállók: ultron kora#fekete párduc#előzetes#trailer#chadwick boseman#michael b. jordan#martin freeman

Címlapról ajánljuk