Műsorújság
RTL Most

Őket már biztosan látni fogjuk a Fekete Párduc moziban!

Mióta kiderült, hogy az Amerikai kapitány: Polgárháború című film hőse önálló filmet kap, izgatottan vártuk a fejleményeket Michael B. Jordan és Lupita Nyong’o szerepe kapcsán. Most pedig végre megtudtuk, miként tűnnek fel Chadwick Boseman mellett!


A Creed - Apolló fia című film sztárja Michael B. Jordan, Eric Killmonger-t fogja alakítani, míg az Oscar-díjas színésznő Nakia szerepét kapta, aki T’Challa, azaz a Fekete Párduc személyzetének az egyik tagja!

De, hogy kik ezek a karakterek? Mire számíthatunk tőlük?

Lássuk!


A B. Jordan által megformált Killmonger, valószínűleg a film gonosza, és a Fekete Párduc ellenfele lesz. A képregények szerint az ő eredeti neve N’Jadaka, akit T’Challa apja száműzött Wakandából. Emiatt vagy már mindezek előtt is, de utálja az egész uralkodó családot. Hogy pontosan mit fog tenni a gazfickó, azt még nem tudni, de abban biztosak lehetünk, hogy megnehezíti hősünk életét!

Egyébként az sem meglepő, hogy a Creed - Apolló fia című mozi sztárja ekkora szerepet kapott a készülő alkotásban, hiszen a rendező mindkét esetben Ryan Coogler!


Lupita Nyong'o pedig, bár a király közelében van, szintén egy ellenfélt fog megformálni. Nakia egy hagyományos posztot tölt be a királyi udvarban, és nem kisebb szerepe van, mint segíteni a Fekete Párducnak kiválasztani a megfelelő királynőt maga mellé, Wakanda legerősebb női közül. Amíg T’Challa nem láthatja a hölgyeket, akik közül választania kell, addig Nakia féltékenységből keresztbe tesz többüknek, azonban a királyi udvar egy másik tagja, a sorozatsztár Danai Gurira által játszott, Okoye mindebbe közbeszólhat!

A Fekete Párduc egyértelműen egy különleges projekt, amit már alig várunk, hogy láthassunk!

Forrás: cinemablend.com
Képek:instagram.com

Legnézettebb videók