CinemaKlub

Az új Tomb Raider piszkosabb lesz, mint az eredeti?

rtl.hurtl.hu

2017. március 28. 12:23

Angeline Jolie dögös videojáték hőse, újabb kalandokba keveredik, ám ezúttal a svéd szépség, Alicia Vikander húz bakancsot, hogy elkapja a rosszfiúkat! Most pedig meg is érkeztek az első fotók!

Az Oscar-díjas színésznő pedig azt is elárulta, nagyon izgatott volt, hogy egy olyan ikonikus karaktert formálhat meg, mint amilyen Lara Croft!

„Azt hiszem, az emberek rengeteg különböző ok miatt képesek azonosulni vele, de én főként úgy látom, mint aki sok fiatal nő példaképe lehet.”

Ahogyan Vikander azt is elárulta, szerinte, miért olyan különleges Croft:

„Meg akarja találni a helyét a világban, miközben próbálja összekapcsolni a múltját a céljaival és a jövőjével. Eközben pedig megismerhetjük, és rájöhetünk, hogy olyan különleges jellemvonások keverednek benne, mint az intelligencia, kitartás, de ugyanakkor nagyon érzékeny is és persze, hihetetlenül vagány!”

 

A post shared by ComingSoon.net (@comingsoonnet) on

Az biztos, hogy a videojátékok hősnője sokban különbözik, azoktól a drámai és kosztümös szerepektől, mint amiket a színésznőnek eddig kellett eljátszania.

„Nagyon szórakoztató számomra, hogy miközben kitalálhatom, mi járhat Lara fejében, egyszerre kell a fizikai kihívásokkal is megbirkóznom, így ez a projekt még izgalmasabb, mint ahogyan azt vártam!” – nyilatkoztaAlicia Vikander.

A legújabb Tomb Raider-mozit jövő tavasszal láthatjuk!

Forrás: theplaylist.net
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#tomb raider#angelina jolie#oscar-díj#videójáték#adaptáció#remake#alicia vikander#lara croft

Címlapról ajánljuk