Műsorújság
RTL Most

Alicia Vikander már forgatja is a Tomb Raidert!

Azon agonizáltál ezen a kedd délelőttön, miközben a kávédat kortyolgattad, hogy vajon hogyan is nézhet ki Vikander az ifjú Lara Croft-nak öltözve? Akkor szerencséd van, mert most megnézheted!

Nem tagadjuk, mi is beadtuk a derekunkat a Vikander-láznak és minden filmet izgatottan várunk, amiben a svéd színésznő szerepel. Abban azonban már kicsit kételkedtünk, hogy rábíznának egy újonnan épülő franchise-t, ráadásul egy olyan karakterrel, aki az akcióin és a rátermettségén túl, a szexuális kisugárzásáról híres. Igen, Lara Croft-ról beszélünk!

Miért volt bennünk kétely? Vikander-nek van egy leplezhetetlen kislányos attitűdje, amit nehezen egyeztettünk össze Croft személyével.

Azonban azokat az elképzeléseket olvasgatva, amelyekről a film készítői mesélnek, nagyjából kezd összeállni a kép a fejünkben, hogy miért pont Vikanderre esett a választásuk. Teljesen új irányt vesz a történet: a sírrabló első szárnypróbálgatásai kerülnek majd a középpontba, egy fiatal Croft-ot kapunk. Így pedig már tiszta sor, hogy egy karizmatikus, férfiasan badass Angelina Jolie után hogy mertek egy Vikandert levadászni.

Az persze továbbra is kérdés, hogy a blockbusterekben és nagyobb filmekben eddig nehezen és szerencsétlenül evickélő Alicia – A hetedik fiú, a 2016-os Jason Bourne is mellényúlások voltak –, jól veszi-e ezt az akadályt?

Ez még a jövő zenéje, hiszen az új Tomb Raider mozi majd csak 2018 márciusában kerül a mozikba!

Addig is leskelődhetünk, hiszen most megkaptuk az első nagyobb adag fotót a film forgatásáról. Ezeken pedig jól látszik, hogy a színésznő nem aprózza el a dolgokat!


Forrás: The Playlist
Kép: InterCom

Legnézettebb videók