CinemaKlub

Ewan McGregor ismét mindenki Obi-Wan Kenobi-ja lehet?!

rtl.hurtl.hu

2017. március 22. 12:40

A színész ráadásul nem is akárhogy készül visszatérni a Star Wars világába! Mi kifejezetten örülnénk, de lássuk, mit mond a színész!

Lehetséges, hogyEwan McGregor a T2: Trainspotting után, másik emlékezetes szerepében is visszaköszönjön?

Nos, úgy tűnik, ez különösen érdekli a rajongókat, hiszen alig, hogy lecsengett aZsivány Egyes körüli őrület máris találgatásokba kezdtek, mi lesz a George Lucasék következő nagy dobása?

Márpedig minden okunk megvan rá, hogy abban reménykedjünk, kedvenc Obi-Wan-unk visszatér még ha elsőre kissé furcsának is tűnhet az ötlet, főként, hogy a színész egyik interjújából kiderült, ő sem zárkózik el a lehetőségtől.

 

A post shared by Ewan McGregor (@mcgregor_ewan) on

Az elmúlt időszakban rengetegen faggatták McGregor-t, mit gondol a Star Wars-ról és, hogy újra szerepelne-e benne. A sztár pedig annak ellenére, hogy elárulta, nem a legjobb Csillagok háborúja-filmekben szerepelt, gyermekkori nagy álma vált valóra azzal, hogy részese lehetett a történetnek. Majd hozzá tette ismét vállalná a szerepet:

„Ha felkérnének, biztosan örömmel megcsinálnám, de valahogy az az érzésem, hogy nem mostanában fognak felkérni, pedig ha arról lenne szó, még 2030-ban is benne lennék, vicces lenne!”

Emellett McGregor azt is kihangsúlyozta, hogy annyiszor kapja ezt a kérdést és, annyiszor elmondja, hogy örömmel venné a felkérést, hogy az emberek lassan azt hihetik, azért kampányol, hogy a Disney felkeresse egy ajánlattal, pedig erről, természetesen szó sincs.

Mi pedig hiszünk a színésznek, főleg, hogy nem esik nehezünkre elképzelni egy olyan filmet, aminek esetleg Obi-Wan Kenobi a főhőse, valamint ami a harmadik és a negyedik epizód között játszódik!

Pláne, hogy Star Wars világa folyamatosan bővül: előbb a Zsivány Egyes-sel, majd nem sokára egy Han Solo spin-offfilmmel, így azon sem csodálkoznánk, ha a jedi külön mozit kapna, sőt mi kifejezetten örülnénk neki, ahogyan azt is nagy örömmel fogadtuk, mikor az olyan régi ismerősök tértek vissza a történethez, mint amilyenHarrison Ford, vagy Carrie Fishervoltak!

Mi, a készítők helyében megfontolnánk a dolgot!

Ti, hogy vagytok vele?

Forrás: cinemablend.com
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#ewan mcgregor#trainspotting 2#star wars#zsivány egyes#han solo#harrison ford#disney#george lucas#carrie fisher

Címlapról ajánljuk