CinemaKlub

Ki ne akarna Christian Grey-jel bálba menni?

rtl.hurtl.hu

2017. február 3. 10:13

Valószínűleg ez a kérdés foglalkoztatta A sötét ötven árnyalatának készítőit is ugyanis úgy döntöttek, bepillantást engednek a nemsokára bemutatásra kerülő mozi előzeteséből, már jól ismert esemény kulisszái mögé! Kíváncsi vagy a részletekre? Mutatjuk!

A történet szerint kulcsfontosságú jelenet, amikor Christian (Jamie Dornan) elviszi Ana-t (Dakota Johnson) a szülei által rendezett jótékonysági eseményre, ami valójában egy fényűző jelmezbál.

A könyvadaptáció rajongóinak pedig azért is lehet fontos ez a bál, mert itt láthatjuk először Rita Ora-t, Mia Grey-ként, valamint Kim Basinger-t is Elena Lincoln szerepében!

Ha pedig ez nem lenne elég, néhányan reménykednek benne, hogy Grey gyerekkori szobáját is láthatjuk majd a vásznon, természetesen a regényben leírtakhoz hűen. Így, hát nem csoda, hogy az alkotók lelkesen mesélnek az eredeti velencei maszkokról, a fantasztikus jelmezekről és úgy összességében a látványról, aminek nagyszerűségéről te is megbizonyosodhatsz az alábbi videóban!

Ki tudja, talán pont te leszel az, akinek sikerül még egy-egy apró részletet kiszúrnia a felvételen!

A sötét ötven árnyalata február 9-én kerül bemutatásra a hazai mozikban, sőt, ha szerencséd van még találkozhatsz is a mozi sztárjával, Jamie Dornan-nel, ugyanis a színész Budapesten forgat!

Forrás: elle.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#a szürke ötven árnyalata#dakota johnson#jamie dornan#kim basinger#rita ora#jelenet#érdekességek

Címlapról ajánljuk