Műsorújság
RTL Most

A szürke ötven árnyalatának sztárja, már Budapesten forgat!

Jamie Foxx után, Jamie Dornan is megérkezett hazánkba, hogy egy újabb feldolgozást forgassanak Robin Hood történetéből. Egyszóval, hölgyeim, megéri nyitott szemmel járni a fővárosban!

Mi már régóta vártuk, hogy az ír színész is ellátogasson hozzánk, most pedig végre ez a nap is eljött!

Bár a színész teljes titokban érkezett meg, hiszen amíg az ausztrál nevettető, Tim Minchin nem posztolt Instagram-jára egy közös fotót a sztárral, addig nem lehetett tudni, hogy már Budapesten forgat.

„Ez a pasi hihetetlenül imádnivaló, ha valaki ezen gondolkodott volna.” – tette hozzá Minchin, akinek esetleges filmbeli szerepéről, még nem tudni semmit.

 

A photo posted by Tim Minchin (@timminchin) on


Az első pedig, aki a film miatt hazánkba jött az Oscar-díjas színész, Jamie Foxx volt, majd a rendező Otto Bathurst is közzétett egy fotót, a közösségi oldalán, melyhez a következőket fűzte:

„Kezdődik!”


Egyébként Dornan Skarlát Will-t fogja alakítani a készülő moziban, aki azért kerül összetűzésbe Robin Hood-dal, (Taron Egerton) mert az beleszeret a feleségébe Marian-ba, akit Bono lánya, Eve Hewson alakít majd.

A Robin Hood-filmet 2018 márciusában mutatják be a tengerentúlon!

De, ha valaki addig is szeretné látni Jamie Dornan-t, akkor már nem kell sokáig várnia, hiszen február 9-től látható lesz A sötét ötven árnyalata című moziban!

A szerencsésebbek pedig talán még össze is futhatnak vele Budapesten!

Forrás: Instagram, Twitter
Képek: Tumblr.com

Legnézettebb videók