Hamarosan megkapjuk A szürke ötven árnyalata következő részét, és most az előzetes után újabb „kedvcsináló” érkezett. Meg kell hagyni, forró pillanatokból most sem lesz hiány.

Mr. Grey mindenkit meghív egy szexi randira

Nem vagyunk óriási rajongók, a világ azonban teljesen rápörgött A sötét ötven árnyalatára. A folytatás most már a megszokottak szerint Valentin napon érkezik, addig pedig fent kell tartani az érdeklődést, úgyhogy kaptunk egy kis bepillantást a filmbe.

Ha eddig azon morfondíroztatok volna, hogy milyen lehet egy szexuálisan túlfűtött randevú Jamie Dornan-nel - aki nem mellesleg éppen Budapesten forgat -, jobban mondva Christian Grey-vel, akkor most megtudhatjátok.  A legújabb klipben ugyanis megleshetjük, ahogyan a határozott Mr. Grey arra utasítja az étteremben pironkodó Anastasiát (Dakota Johnson), hogy bizony vegye már le a bugyiját…

Innentől pedig nincs megállás, jöhet a csekk és a liftbe szállás. A liftben pedig nem kevés öröm éri a zavarban lévő lányt.

Persze, ha teljesebb képre vágytok, akkor jobb, ha megnézitek a teljes előzetest, amelyben ismét visszaköszön Beyoncé és a Crazy in Love legújabb, szexi verziója és még az is kiderül, hogy nemcsak a kéjes jelenetek lesznek túlsúlyban a második részben, hanem a thriller hangulat is.

Szeretnétek többet megtudni A szürke ötven árnyalata kettőről? Akkor kattintsatok IDE!

Most pedig jöjjön a fent emlegetett jelenet: