CinemaKlub

Jared Leto újból Joker-nek állhat, de vajon melyik filmben?

rtl.hurtl.hu

2017. január 24. 16:00

A színész a közösségi oldalán borzolta a kedélyeket, így hamar elkezdődtek a találgatások, milyen körítéssel láthatjuk majd ismét Gotham város őrült bohócát?!

Leto nemrég egy telefonos alkalmazással tette közzé a következő képet, amin jól látható egy összevágott fotó Joker-ről és egy fogat mintázó ékszerről.


Miután az egyik szemfüles oldal lehozta a különös információt, a rajongók elkezdtek találgatni, milyen jelentőséggel bírhat a színész fotója.

Nos, az egyik végső következtetés az lett, hogy Jared Leto egyértelműen arra készül, hogy ismét a bohóc szerepében tetszelegjen, a kérdés már csak az, hogy milyen történetben kaphat helyet!

ASuicide Squad bukása után,David Ayer például megerősítette, hogy Margot Robbie főszereplésével elkészíti a Gotham City Sirens című filmet. Ez pedig jelentheti azt, hogy Joker ismét megmenti szerelmét, Harley Quinn-t és annak csaj csapatát.

 

A photo posted by JARED LETO (@jaredleto) on


Ahogyan néhányaknak az is megfordult a fejében, hogy Ben Affleck Batman-filmjében láthatjuk majd kedvencünket, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy a denevérembernek nem csak egy ellenséggel kell szembe néznie.

Bár bevalljuk, mi reménykedünk benne, hogy Jared Leto Jokere saját mozit kap!

Szerintetek is kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget?

Forrás:complex.com
Képek: twitter.com, Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#jared leto#suicide squad#joker#batman#ben affleck#david ayer#margot robbie

Címlapról ajánljuk